Slik bruker du Faux Stone

Slik bruker du Faux Stone 

Slik legger du på fauxstein

1.

Påfør konstruksjonslim på baksiden av det første faux steinpanelet. Limet bør påføres slik at limens perle ser ut som åser og daler ca 4 tommer fra hverandre.

2. Legg panelet med tungen oppe på venstre bunn av veggen som skal dekkes. Skru panelet på plass. Skruene skal skrues inn i mørtelet mellom fauxsteinene.

3.

Gjenta trinn ett på et annet panel og fest panelets fingre inn i det forrige panelets spor . Fortsett å plassere panelene på veggen til hele første rad er på plass.

4.

Klipp et stykke faux steinpanel i halvparten, og bruk høyre halvdel for å starte andre rad. (Dette vil fjerne sømmen slik at veggen ser ut som ekte murverk.) Fortsett med den andre raden og bruk den andre halvdelen av kuttpanelet på slutten av raden. Fortsett til hele veggen er dekket.

5. Bruk mørtelfarget caulk til leddene der panelene kommer sammen. Legg også caulk over skruehodene. Bruk en fuktig klut til å glatte caulken og sikre en fuktsikker forsegling.

Tips og advarsler

 • Kantene på panelene som går rundt hjørner trenger å bli mykt i 45 graders vinkel.
 • Hvis panelene har satt seg ute i solen, må de avkjøles før bruk, og omvendt, bør kaldtvannene varmes opp før de installeres. < / li> Bruken av stein kan legge til et elegant utseende til et rom eller en aksent til utsiden av et hjem. Installasjonen er imidlertid ikke bare arbeidskrevende, den er også dyr. Et godt alternativ til ekte stein er fauxstein, som kan brukes både innvendig og utvendig. Produsert for å se ut som den virkelige, er faux stein et rimelig alternativ som kan installeres av en hvilken som helst do-it-yourselfer i en brøkdel av tiden det tar å bygge en ekte steinmur. Installering av fauxstein tar svært få verktøy, og med litt forhåndsplanlegging kan de fleste prosjekter ferdigstilles i løpet av noen timer.

 • Andre artikkelen

  Slik bruker du en badvifte og lys
  Hvordan koble opp en gasspeis
  Hjemmelaget Solar Water Panel
  Slik bytter du Warped Hardwood Floorboards
  Slik bytter du en Andersen Patio Door Insect Screen Wheel
  Tempererte glassbehov
  Hvordan bruke Wood Trim Under en stol Rail
  Hvordan lage en romutvidelse
  Slik spiker du en tunge u0026 amp; Groove Ceiling
  Fordeler og ulemper ved Wood Kitchen Counters
  Hvordan å refinfinere harwood gulv
  Slik installerer du Armstrong laminatgulv
  Slik konverterer Lbs. Per lineær fot til lbs. Per kvadratfot
  Installere en ny laminat benkeplate
  Hvor kan jeg selge min Claw Foot badekar?
  DIY Bygg et dekk 12 'Wide X 20' Long
  Hvordan måle dimensjonert tømmer
  Slik setter du keramisk flis over tregulv
  Hvordan installere metall tak blinker for en skylight
  Tørrveggsleveranser Safe Work Procedures