Slik Caulk dusjkabinetter

Slik Caulk dusjkabinetter 

1.

Forbered dusjkabinettet for caulk ved å rengjøre leddene. Selv om dette er et nytt dusjrom, og du ikke har noe å fjerne, må du tørke alle sømmer og kanter på dusjkabinettet med en alkoholtørke for å fjerne støv og smuss.

2.

Klipp ut enden av caulkrøret ved den første kuttlinjen. Ved hjelp av caulk-produsentens skjærehåndbok vil du få riktig åpning for en 'x' -kule av silikon caulk å passere gjennom.

3.

Start med en av dusjkabinettets vertikale sømmer, bruk en kule av caulk fra toppen av dusjkabinettet til bunnen. Spredning av dette i en ren linje vil forhindre hull i tetningslinjen.

4.

Damp fingeren ved å berøre den på din fuktige svamp, og løp fingeren rett ned Caulk å presse den våte silikonet inn i spalten for å skape en jevn overflate. Tørk opp eventuell caulk som sprer seg på dusjkabinettene dine umiddelbart med et papirhåndkle.

5. Fortsett caulking dusjkabinettet ditt ved å fullføre neste vertikale søm, bakveggen, begge sider og ute og gulvkanter. Påfør perulen av caulk i en jevn linje, demp fingeren og løp den ned hver perle. Ved å utføre hvert trinn på hver søm gjør du det enkle å lukke dusjkabinettet ditt og forhindrer deg i å skrape en perle av caulk av det som har tørket før det blir glatt.

Tips og advarsler

 • Tillat silikonekjøtt å tørke i minst 24 timer før du tar en dusj. Ikke la caulken tørke grundig, noe som får deg til å koble hele dusjen etter rengjøring av mugg og caulk danner dusjkabinettet.
 • Caulk og satenget som forlater, er umulig å komme seg ut av klær og av de fleste flater når den har tørket.
 • Ved å bruke tannkrem til tannbørsten, er det ikke så enkelt. Påføringsrøret som du bruker på dusjkabinettet, fungerer som klebemiddel som holder dusjkabinettene sammen, og det fungerer også som Den endelige vannbeholderen som beskytter veggene og gulvene. Når du lukker dusjkabinettet ditt riktig, sparer du penger i dag, og gjør det riktig, sparer du penger i morgen.

  Andre artikkelen

  Slik forsegler en Butcher Block
  Patio Wall Ideas
  Installasjon av bobleisolering
  Slik installerer du en Mesh-Backed Tile i en dusjkabinett
  Modulære hjemmefordeler
  Hvordan sette betongankerbolter
  Slik legger du farge til trepanel uten maling
  Laymen Materialer som brukes til lydisolering
  Hvordan grout Interior Uregelmessig Stone rundt en vedovn og vegger
  DIY Laminat Wood
  Hvordan å endre kjøkken tellere
  Forholdsregler for lasernivå
  Hvordan Sammenlign Isolert Vinyl Siding Kostnader
  Slik installerer du en Kohler Toalett Tankpakning
  Slik identifiserer du et slipeskive
  Riktig installasjon av komfyrrør
  Sheet Metal Punching Tools
  Dekkdesign Prosjekter
  Slik fjerner du Carpet Stick Strip Nails
  Slik skal Peel u0026 Stick Linoleum Tile