Sandpapirtyper

Sandpapirtyper 

Grad

Du kan finne kommersielt kvalifisert sandpapir i lokale maskinvare-, detaljhandel- og hjemmeforbedringsbutikker. Det er hensiktsmessig for hjemreparasjoner, bilverksteder og restaureringsvirksomheter. Industrielle forsyningsbutikker selger sandpapir av industriell kvalitet, og produksjonslinjene bruker dette papir av høyere kvalitet.

Grit

'Grit' refererer til mengden av slipende partikler i en kvadratmeter sandpapir. Jo høyere gritnummeret er, jo lettere papiret. Bruk et grovt grusnummer på 40 til 60 for stripping og tung sliping. Bruk et middels mellomlag på 80 til 120 for å fjerne mindre merker og ufullkommenheter og en fin 150-180 grit for et slutt slipingtre før du legger finish.

Bæremateriale

Bærematerialet på kommersielt sandpapir er vanligvis et lavverdig stoff eller kraftpapir. Noen inneholder polyester eller fin bomull.

Bonding Agent

Lim er nødvendig for å feste kornet til underlaget. Nedre grader av sandpapir inneholder skjult lim, mens høyere karakterer kan inneholde fenolharpiks.

Tips

Ved sliping av tre, bruk et sandpapir med åpen strøk. Det har hull mellom grus som vil holde sagflis fra tette papiret. Ved sliping av lønn, kan en finere grit forsegle kornet, slik at det ikke blir riktig gjennomtrengning av treet. Sandpapir er solgt for kommersiell eller industriell bruk. Det adskiller seg i grus, støttemateriale og bindemiddel. Å velge riktig sandpapir vil bidra til at prosjektet ditt viser seg som du forventer.

Andre artikkelen

Slik bruker du 1/4 tommers Durock for dusjmurer
Hvordan graver jeg ned for å legge til trinn og en inngang til kjelleren?
Alternative Wood Burning Products for Peiser
Slik fjerner du vaskeskap fra skap
Hjemmelaget A / V vegghylle
Slik bestemmer du plassen når du installerer gulv
Faser av solenergi
Hvordan måle dybden
Hvordan kutte lengden på skruene
Hvordan konvertere garasjer til arbeidsrom
Slik borer du gjennom glasserte porselenfliser
Hvordan kutte våt flis
Hvordan Stucco en murmur
Slik bruker du en gassklientlommelykt
Slik installerer du Beadboard i kjelleren
Små soverom Remodel Ideas
Trenger du å bytte molding når du installerer laminatgulv?
Hvordan lage en loft konvertering
Hvordan rulle kant av en teppe
Slik fjerner Quarter Round Molding