Sandblåsingsanvisning

Sandblåsingsanvisning 

Sikkerhet først

Kles for sandblåsing med sikkerhet i tankene. Sandblåsingsutstyr, av sin natur, er meget kraftig, og det er viktig for de som bruker dette utstyret til å betjene det med sikkerhet i tankene. En av de viktigste sikkerhetsutstyrene til de som bruker sandblåsingsutstyr, er et solid par beskyttelsesbriller som dekker hele overflaten av øyet. Beskyttelsesbrillene du bruker, bør være en rekke forskjellige typer - det er viktig at det ikke er hull.

En god åndedrettsvern er en annen viktig del av sikkerhetsutstyr for sandblåsing. Når du sandblaster det utstyret du bruker, sprender en høytrykksstrøm av sand mot overflaten, og at høytrykksblås betyr at mye støv og rusk vil bli oppvarmet. Denne rusk kan være slitende mot huden din, så det er viktig å bruke hansker og lange ermer. Det rester kan være enda mer skadelig for lungene, og det er viktig å ha et åndedrettsvern som er designet for bruk med høytrykks sandblåsingsutstyr.

Bruk riktig utstyr

Sandblåsing bruker en kombinasjon av sand og komprimert luft for å skape et høytrykksblås for å rengjøre og etse overflater. Siden sanden spiller en kritisk rolle, er det viktig å bruke bare den fineste og høyeste kvaliteten av sand. Sanden du bruker må være fri for smuss, rusk og andre ufullkommenheter. Den andre delen av ligningen er luften, og det er viktig å få riktig luftkomprimering for å få de beste resultatene. Det minste lufttrykket du trenger er 70 psi, men hvis du kan rampe opp til minst 100 psi, bør sandblåsing være mye mer effektivt.

Gjøre rydde opp lett

Sandblåsing er en rotete jobb, men Det er noen ting du kan gjøre for å gjøre det lettere å rydde opp når du er ferdig. Før du begynner, drap hele arbeidsområdet med en tung tarp. Det gjør det mye lettere å gjenvinne den brukte sanden og effektivt rydde opp etter at sandblåsingen er ferdig. Sandblåsing brukes til mange forskjellige formål, og det kan være en overraskende effektiv måte å rengjøre flere overflater på. Sandblåsing brukes ofte til å etsende dekorative design i nyhellbetong, noe som gir et unikt utseende for boliger og bedrifter. Sandblåsing brukes også til å fjerne graffiti, maling og andre flekker fra ferdig betong, og å fjerne rust fra metalloverflater. Men selv om sandblåsing er en kraftig teknikk, er det viktig å bruke utstyret riktig og følge de riktige prosedyrene.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en kylling Coop med en Pickup Camper Cover
Cool Basement Bar Ideas
Riktig underlagsinstallasjon
Slik trimmer du et interiørvindu
Hvordan lage personlige stenkolonner
Slik bruker du Thompson Protection på Cedar Wood
Kjøkken Remodeling Tools
Hvordan lage en utendørs grill øya
Slik bytter du innendørs tretrapp
Hvordan bygge en 12 X 20 Garage
Hvordan lage et salong og lekerom for barn
Hvordan male Vinylfliser
Hvordan ramme i et Sky Light
Doiron Carbide Checking Tools
Hvordan måle fuktighetsinnholdet i tre
Slik installerer du stangstøping med wainscoting
Hvordan måle kjøkkenvask dybde
Sammenligning av Solar Attic Fans
Slik fjerner du en håndklebarke fra flis
Hvordan lage utvendige trapper