Keramisk veggflisforsterkning Instruksjoner

Keramisk veggflisforsterkning Instruksjoner 

Tilberedelse av fliser og fuger

Keramiske fliser er generelt sett med fugemasse på 1/8 tommer til 1/4 tommer (i motsetning til natursteinfliser med 1/16 tommers linjer). De større grout linjene krever 'slipt' 'fugemasse, som bare betyr at det er sand i blandingen, noe som gir mer stabilitet. Bland din sandede fuger med vann i en bøtte med en 6-tommers putty kniv, få det til konsistensen av kake frosting. La det 'slake' 'i bøtte i 10 minutter, noe som gjør at kjemikaliene i fugemassen kan meldes. Rør om igjen etter 10 minutter, og du er klar til å grout.

Søknad

Starte på topp av veggen i ett hjørne, bruk fugemasse med en fugemasse 'float' '(en flatt gummi trowel). Skru opp en stor bolle av fugemasse fra bøttaen og trykk den direkte til veggen i kort, jevn fei. seksjoner på fire eller fem kvadratmeter, løp langsiden av flåten langs veggen i en 30 grader vinkel for å trykke den inn i fugemasse-linjene mens du klemmer den av flisens ansikt. La fugemassen ligge i linjene i et minutt som Påfør den første delen med en fuktig svamp, tørk av overflødig fugemasse fra flisens ansikt, mens du utjevner det i linjene.

Etterbehandling og forsegling

Som fugemasse sett i løpet av de neste flere timene, vil du se grå filmform over fliser fra fugemasse. Tørk det ned flere ganger (men forsiktig). Ikke tilstrekkelig jevn og jevn, kjør den krumme kanten av en skrutrekker langs dem for å glatte dem ut før de tørker. Forsegl din fugemasse etter at den er fullstendig satt (hvor som helst fra noen dager til en måned, se emballasjen). Påfør fugemasse på fugemasse med svampapplikatoren på tetningsmasseflasken eller med en kunstnerens pensel. Grouting keramiske fliser er generelt lettere enn fuging naturstein fliser eller andre typer. Keramiske fliser kommer vanligvis i en glasurform, noe som gjør det lettere å fjerne overflødig fugemasse fra flisens flate enn fra skifer eller annen mindre glanset stein. Også, de relativt brede grout linjene for keramikk er lettere å jobbe med. Det er generelt vanskeligere å feste noen vegger enn å fugle et gulv, fordi fugemasse ønsker å glide av veggen mens du arbeider. Pass på å legge aviser hele bunnen av arbeidsområdet.

Andre artikkelen

Marmor Tile Alternativer
Tips om boreplexiglass uten å bryte den
Slik installerer Cedar Shake Shingles på et tak
Hvordan gå grønn i vanskelige tider
Hvordan kutte en 45-graders vinkel med en sammensatt mitsag
Slik installerer du Trim på en vegg
Slik legger du på et gateskilt til en T-post
Hva er Vinyl Gulv?
Friksjonsfaktorer for rørflow
Hvordan bestemme verdien av en kjeller soverom
Hvordan lage et kjøkken og spisestue
Slik bruker du Wire Instruksjoner for 220 Volt elektrisk varme
Kohler Tub Installasjonsveiledning
Propan Tank Location Rules
Hvordan Hang Bead Board
Hvordan takke med 3-tabs helvetesild
Slik fliser du et badekarområde
Vertikal Siding Installasjon
Livsforventning for solpaneler
Hjemmelaget rifle rack