Instruksjoner for installasjon av Swiftlock Flooring

Instruksjoner for installasjon av Swiftlock Flooring 

Forberedelse

Laminerte flytende gulv trenger en solid overflate uten tepper eller hindringer. De holdes nede under gulvkanten på kanten av rommet. Begynn med å fjerne gulvkledningen med en hammer og prybar, gjør det forsiktig så det ikke bryter, siden du trenger å installere den på nytt slutt. Hvis det er teppe, ta det opp. Du må sannsynligvis også ta opp tennestripene til teppet. Enhver annen type gulv, inkludert tre, fliser eller vinyl, kan være på plass, så lenge det er i orden og er tørt.

Underlag

Gulvet vil 'flyte' på et lag med stivt skum som du ruller ut over eksisterende gulv. Skumbanene må tapes sammen, men de er ikke koblet til gulvet eller veggene på noen måte. Rull ut det første kurset langs den lengste veggen og kutt det på enden for å passe. Rull det andre kurset ved siden av det , støter på sidene og taper dem sammen med klart gulvbånd. Fortsett å legge kurs og ta dem sammen til du har gjort hele gulvet.

Layout

Du kan kjøre gulvet fra hvilken som helst vegg du vil ha (går med den lengste veggen ser vanligvis best ut). Før du begynner, er det en god ide å bestemme hvor mange planker brede gulvet kommer til å være, slik at du kan unngå sliver på slutten. Gjør dette ved å måle bredden på rommet og dele målingen med bredden av gulvplankene. Hvis du kommer til å ende opp med mindre enn en halv bredde av brettet i den ene enden, juster du oppsettet slik at du kan lengre rippe planker på begge sider (ved hjelp av en bordsag), noe som gjør dem til en halv -bredde eller mer.

Installasjon

Gulvplankene klikker sammen og legger seg ganske enkelt på underlaget. Etter at du har revet ditt første kurs (om nødvendig) legg kuttsiden mot veggen; hvis du ikke må rippe det, legger du sporet av tungen og sporet mot veggen. Snap første kurset sammen til ende, og skjær det siste endestykket i størrelse med en gips så. 1/4-tommers plass på alle sider av rommet mellom gulvet og veggen, for å tillate utvidelse. Sørg for at ingen av endene av brettene står opp til hverandre. Når hele gulvet er nede og knipt sammen, re -Uppfyll gulvkanten din og la gulvet på plass. Moderne laminerte 'flytende' gulv er en rask og enkel måte å dramatisk omforme et rom på. De er produsert for å se ut som fullt installerte tregulv, men er mye enklere å installere, fordi du ikke spiker, limer eller på annen måte fester dem til eksisterende gulv. SwiftLock er en stil av laminatgulv (under Armstrongs merkevare); Det finnes andre merker og stiler. De fleste av dem er installert på samme måte. Forlate deg selv noen dager, og sørg for at du har en god, skarp gips så og bordsåg tilgjengelig.

Andre artikkelen

Hvordan finne hjem forbedring ideer
Hvordan Lim Wood til Speil
Hvordan lage jordormsenger
Typer av teppebakgrunn
Slik installerer du Marble Tile på undergulv
Slik installerer du en Traffic Master Glueless laminatgulv
Hvordan kutte gipsvegget rundt utsalgssteder, brytere og veggfester
Slik bestemmer du kvadratfilmer
Hvordan bøye asfalt helvetesild i kaldt vær
Hvordan lage en realistisk 'å gjøre' liste
Hvordan vet du hva slags sealer er på et betonggulv?
Kan du Tung Oil Over Urethane?
Hvordan ramme en vegg til en lommedør
Hvordan kutte glassfliser med en våt sag
Custom Granite Countertop Gjør det selv
Fordelene med murstein over lette finer
Hvordan lage en kombinasjonsskjerm veranda og dekk
Hva er en Pier Foundation på et hjem?
Hvordan kutte en melaminhylle
Solenergi Bekymringer