Hvordan sette ned flisegulv over vinylplanker

Hvordan sette ned flisegulv over vinylplanker 

1.

Klargjør vinylgulvet ved å fjerne gulvkledning og skrubbe gulvflaten helt ren. Hvis gulvet ble installert over betong, kan du fortsette med å installere de nye keramiske fliser, men hvis undergulvet er tre, bør du installere en u0026 # xBD; tommers sementfiberplate på toppen av vinyloverflaten for å forhindre fliser fra å bøye eller sprekke som undergulvbøyene.

2.

Monter fiberplaten på vinylgulvoverflaten. Kutt sementbrettene i størrelse ved å scorere med en verktøykniv og deretter knipse på den målte linjen. Bruk en borer for å feste brettet til vinyloverflaten med galvaniserte skruer. Dekk sømmer mellom tilkoblingsbrett med flisebakgrunnsbånd.

3.

Still inn posisjonene for å legge flisene ved å finne midtpunktet på rommet. Bruk kritt til å markere en skillelinje på dette punktet fra vegg til vegg, kutte rommet i halvparten, og merk deretter en andre linje i midten som forbinder de andre veggene. Kontroller at de to linjene danner 90 graders vinkler ved hjelp av en tømrerens firkant.

4. Bruk divisjonslinjene til å sette kryssende rader fliser på gulvet. Bruk så mange hele fliser som mulig, noe som gir rom for delvise fliser på vegger som er minst sannsynlig å bli sett på når de kommer inn i rommet. Tillat 'tommer mellomrom på hver vegg for ekspansjon av fliser på grunn av temperatur.' Når du legger fliser, setter du fliser mellom dem For nøyaktighet merker du flisposisjonene ved hjelp av krittet.

Påfør fliser på gulv med trowel. Legg kun lim på områder du kan dekke umiddelbart, som tørke lim vil skape en svak binding.

Plasser fliser, arbeider fra midten av rommet mot veggene og bruker delelinjen som en guide. Bruk 2 mellomrom mellom fliser å skape ensartede skjøter for å påføre fugemasse. Kontroller at flisene er nivået ved hjelp av en snekkerens nivå hver 3 rader fliser plassert. Hvis nødvendig, trykk på flisene med et gummiklippe. Avslutt første halvdel av rommet, og gå deretter tilbake til midten og arbeid mot motsatt veggen til alle fliser i full størrelse er plassert.

Trim fliser til fyll inn plassen nær veggene og installer.

8.

Bruk fugemasseflaten til å sette fugemidlet i flisene. Bland inn fugten til den har konsistens av pasta. Fjern flisene, og sprer fugemassen inn i leddene. Bruk en litt fuktig svamp for å fjerne overflødig fugemasse og la den tørke.

9.

Bruk en ren klut til å polere den nye gulvflaten og fjern eventuell resterende fugemasse. Tillat fugemasse å helle helt i henhold til produsentens instruksjoner, og bruk fugemasse på leddene.

Tips og advarsler

 • Ved liming, Bruk en hakkede trowel for å få en jevn teksturert overflate for fliser å feste på. For å kutte buede mønstre fra keramiske fliser, bruk en klassekutter eller fliser.
 • Bruk alltid vernebriller ved kutting av keramiske fliser, som luftbårne brikker kan være farlig. Når sponging av overflødig fugemasse må du ikke vandre ned i fugemasse da dette vil svekke stoffet.
 • Selv den bestlagte vinylgulvet kan trenge å byttes ut. En ny keramisk flisoverflate på gulvet kan legge til en vakker, slitesterk overflate for rommet ditt, men rippe vinylgulvet opp og fjerne limet fra en undergulv kan være en lang, rotete prosess. Heldigvis kan din nye flisegulv installeres rett over den gamle vinylen med minst mulig forberedelse, og gir deg gulvet du vil, uten ekstra forsinkelse fra en lang forhåndsinstallasjonsprosess.

  Andre artikkelen

  Hvordan Precast Betong Patio Pieces
  Hvordan lydisolere innvendige dører
  Slik bytter du en inngangsdør og ramme
  Slik reface en peis med flis
  Den enkleste måten å gjenta kjøkkenskap
  Slik legger du ned Vinylfliser på betonggulv
  Hjemmelaget elektrisk vindmølle deler
  Dekkdesign Prosjekter
  Loctite Søknadsveiledning
  Hvordan å lodde aluminium slange
  Hvordan legge gulvfliser i flere rom
  Instruksjoner for innramming av en dormer
  Hvordan kutte hull i en bakre metallhylle
  Typer av Cornices
  Slik installerer du Porselen Tile Backsplash
  UBC Krav til Wood Shear Wall Spacing
  Slik sikrer du en Mag Drill
  Slik måler du trusser
  Energistøtte til villaeiere
  Typer av takfelt