Hvordan lage faux takstråler

Hvordan lage faux takstråler 

1.

Mål lengden på taket der du vil at bjelkene skal være og multiplisere med antall stråler du vil installere. Dette gir deg den totale lengden på strålematerialet du trenger. Legg til 10 prosent ekstra, så du vil få nok i tilfelle feil.

2.

Marker omrisset på taket hvor bjelkene vil være. Bruk malere 'tape for å skissere installasjonsplanen i taket. Oppdag og merk studene i denne oversikten.

3.

Kjøp faux stråle materialer eller lag ditt eget. og i ditt lokale område bære dem. Kjøp pre-laget, ekstrudert Styrofoam eller harpiks bjelker eller få treplanker og konstruer din egen. For å lage din egen, start med et bredt brett, for eksempel en 2-by-6-tommers plank. Dette vil være siden av fauxstrålen som vender mot gulvet. Skru to brett med samme bredde til hver side av planken til sidene av strålen, og danner en tresidig, lang boks. Hvis bjelkene vil støte mot veggen , er det ikke nødvendig å bygge ender på dem. Hvis de skal vise, må du bygge inn endestykker.

4.

Lag tremonteringsblokker for bjelkene. Innvendig bredde og høyde på faux beam materialet og kutte blokker med en 2-tommers dybde med denne bredden og høyden. Lag en montering blokk for hver stud du merket på taket innenfor malerenes tape.

5.

Monter en blokk på hver tapp du merket på taket. Du må plassere blokkene i en rett linje, eller du kan ikke montere bjelkene riktig.

6.

Legg bjelkene over monteringsblokkene for å sikre at de passer riktig. Hvis de gjør det, må du bruke PL Premium Construction Adhesive eller Liquid Nails på kantene på strålen som vil berøre taket. Legg den limte strålen over treblokkene og tett tett mot taket.

7.

Kjør skruene gjennom strålesidene inn i hver av blokkene og senk dem litt for å holde stråler til limet tørker. Fjern overflødig lim med en fuktig klut.

8.

Fyll skruehullene med trefyller for å matche strålefinishen og du er ferdig.

Tips og advarsler

 • La bjelkene akklimere over natten i rommet der de skal installeres før du kutter dem dersom de utvides eller avtales. Kutte dem litt lenger enn nødvendig, slik at de passer tett mot veggene når de er installert. Bruk en krittlinje for å sikre at monteringsklodene er jevnt installert. Hvis du trenger flere monteringsblokker enn du har pinner, bruk tungt veggankre til å feste dem der Det er ingen stud.
 • Vurder nøye før du bestemmer deg for å bruke Styrofoam bjelker. Dette materialet vil etter hvert trenge rengjøring, og hvis de er gouged, er det svært vanskelig å fikse dem.
 • For å oppdatere utseendet på ditt hjem, installer faux takbjelker. Ekte takbjelker er en del av den strukturelle utformingen av et hus som viser gjennom taket. Faux bjelker, men ikke gi noen strukturell støtte og så kan være laget av tre bokser, Styrofoam, polyuretan eller komposittmaterialer. Den lettere vekten av fauxbjelker gjør det lettere for deg å installere dem overhead, og du kan male dem slik at de ligner hvilken som helst ønsket effekt, for eksempel grovkornet tre eller ferdige, malte bjelker. Følg disse enkle instruksjonene anbefalt av FauxWoodBeams.com for å legge til interesse for alle rom i huset ditt.

  Andre artikkelen

  Hvordan Miter Cut Quarter Round Wood Molding
  Spesifikasjonene til en Panasonic FV-08VKM1
  Hvordan påføre en venetiansk gips finish over eksisterende malt tørrvegg
  Hvordan lage en dusjskjerm fra glassblokker
  Green Flooring Ideas
  Hvordan bruke en Senco Nail Gun
  Verktøy for kutting av metall
  Hvordan male et soverom rosa
  Hvordan Grout Rock Fosser
  Sjekkliste for å bygge et kjøkken
  Gamle Typer Asbest Siding
  Hvordan lage gulv for overlappende linoleum
  Tile Caulking Tips
  Slik installerer du Rebar for en betongplate
  Takdesignguide
  The Best Size Blades for en vindgenerator
  DIY skap
  Teppe Strekk og rengjøring
  Hvordan ramme for Cement Steps
  Hvordan varierer prisene i benkeplater?