Hvordan lage et salong og lekerom for barn

Hvordan lage et salong og lekerom for barn 

1.

Mål og kartlegg området du ønsker å designe for barnas lekerom og salong. Tegn hele rommet på et notisblokk med notater for lengden på hver vegg.

2.

Bestem om du vil ha en fjernsyn i rommet. Hvis det er tilfelle, må du kanskje ha kabelbedriften å koble kabelen til det rommet.

3.

Bestem et fargeskjema for rommet og en malingsfarge for veggene. Vurder å lage en vegg eller en del av det i en tavle eller tømmerbrett. Bruk en av tavlen eller whiteboard maling på markedet, eller bare installer innrammede plater direkte på veggen.

4.

Finn møbler for rommet. Et lekerom har vanligvis et lite bord med stoler til barn til å lage håndverksprosjekter, barnestole eller en stor sofa for lounging. Kjøpsorganisasjonskasser eller hyller til leker og forsyninger som limpinner, byggepapir, fargestifter og markører. Velg møbler som er robuste og tåler mye slitasje. Fjern avstander som har skarpe hjørner og kan forårsake skader. Velg et TV-stativ som er stabilt og vil holde TVen trygt på plass slik at den ikke faller av.

5.

Tegn møblene og organisasjonene på romkartet deg trakk i trinn 1. Dette vil hjelpe deg med å visualisere hvordan rommet skal se ut og hvor godt møbler og hyller passer.

6.

Paint rommet i fargen du har valgt ut. Legg malerenes tape på lister og en tarp på gulvet for å beskytte dem mot utslipp. Legg malingen før du legger noen nye tepper eller polstring ned i rommet.

p> Legg teppet i rommet. Pass på at det er stort nok til å dekke den delen av rommet der barna vil tilbringe mest tid. Et tykt teppe vil forhindre skader hvis de faller. Overvei tepper hele området hvis det har en tre eller betonggulv. Hvis du er bekymret for allergi, velg et teppe som er hypoallergent og ikke laget av ull. Overvei å få en pute som lett kan rengjøres av spill og vil ikke fange skitt og støv. Teppet eller puten skal være på minst 1 tommers tykk for å beskytte barn i faller.

8.

Plasser møbler i rommet, og organiser alle leker og forsyninger i skuffer.

Tips og advarsler

 • Støv teppet eller teppet ofte for å suge hverdagen smuss, støv og små partikler, og få det til å vaske vaske to eller tre ganger i året, avhengig av bruk Ste er rengjøring vil bidra til å kvitte seg med flekker og utvide levetiden til teppet ditt.
 • Å designe et lekerom og salong for barna dine er et enkelt prosjekt som du kan gjøre med noen enkle verktøy. Husk dine barns aldre og behov, og vurder også hva de trenger i fremtiden. Du kan forberede et rom som fungerer bra i mange år og har et sofistikert utseende.

  Andre artikkelen

  Slik borer du et hull gjennom en betongblokkvegg
  Hvilke gulv ser best ut med trepanel?
  Hvordan velge kjøkkenskap
  Instruksjoner for legging av tregulv
  Dusjfliser som er andre materialer og ikke keramiske
  Samlede betongfarger
  Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
  Chrome Vs. Rustfritt stål Kjøkkenkraner
  ADA Handicap Baderom Krav
  Slik reparerer du en rottete dekk
  Slik legger du Trex Decking
  Slik lim Starboard
  Hvordan beregne området og skalaen for byggeplaner
  Hvor er Betel White Granite Mined?
  Ny kontroll av hjem inspeksjon
  Strukturelle trebjeletyper
  Slik kobler du en utblåsingsventilator med et lys
  Vannkjelebehandlingsmetoder
  Hvordan finne utgått laminatgulv
  Kitchen Island Table Ideas