Hvordan lage et hjem som holder seg kaldt i Florida

Hvordan lage et hjem som holder seg kaldt i Florida 

1.

Finn ut om du er i et område i Florida som blir hardt rammet av orkaner. Det er visse retningslinjer for vinduer eller orkanskodder i disse områdene. og tjene også hensikten med å isolere hjemmet. Hvis du ikke er i orkanen, bør du fortsatt få dobbeltpussede vinduer for å gi isolasjon fra varmen om sommeren og kald om vinteren. Disse vil være et kostbart utlegg, men du vil gjøre kostnadene tilbake i form av energibesparelser og høyere videresalgsverdi. Det kan også være en skattekreditt tilgjengelig.

2.

Finn vaskerommet i garasjen eller et annet område i hjemmet som er separat og godt ventilert. Tørketrengen kan drastisk øke varmen i et hjem, og dette gjelder spesielt i Florida, hvor det er veldig fuktig og varmt uansett. tørketrommel i garasjen vil bidra til å unngå at tørketrommeproblemet produserer for mye kondens og oppvarmer hjemmet unødvendig.

3.

Monter takvifter i alle rom. luften sirkulerer og gir en liten bris. En ventilasjonsvifte på badet og over ovnen vil også bidra til å holde den varme luften stagnerende. I tillegg vil en loftsventilator bidra til å utelukke varmluft fra loftet hvis hjemmet vil ha en. /p>

4.

Bruk separate soner for klimaanlegg i ditt hjem, spesielt hvis bygningen skal være to historier. nivåer av et hjem tendens til å være mye varmere enn lavere nivåer, slik at dette vil hjelpe kjøle oppe uten å fryse folkene okkupere underetasjer. Også, hvis det er områder av hjemmet som blir brukt sjeldnere, vil det være unødvendig å sette en annen sone for dem, slik at du ikke kan kjøre luften der, uten å holde din elektriske regning nede. Du kan også velge å installere en avfukter for å fjerne fuktigheten som pleier å samle seg i Florida hjem.

Bruk en åpen planløsning og unngå å designe hjemmet med lange ganger . Dette gjør at luften kan sirkulere bedre og bidrar til å holde hele huset ved samme temperatur.

6.

Planlegg å plante skygge trær på sidene av hjemmet som får mest mulig sol . Du kan også ønske å redusere antall vinduer på disse sidene også, hvis det er mulig. De varmeste sidene av Florida hjem pleier å være de som er orientert mot sør eller vest. Merk at hvis du planlegger å installere solcellepaneler, må du la solen skinne direkte på dem, så det er ikke en god ide å plante skygge trær foran dette området.

Florida vær er uforutsigbar, men du kan alltid stole på en ting - det er varmt. Avhengig av hvor i staten du bor, er sommertemperaturen gjennomsnittlig på 90-tallet, med vintertidstemperaturer vanligvis i de øverste 60-tallene eller til og med 70-tallet. Strømmen som brukes til å holde hjemmet kult i dette været kan være svært kostbart. For å holde familien din kult, er det ideelt å designe et hjem med energieffektivitet.

Andre artikkelen

Slik bøyer du en rørledning med en håndbender
Slik kutter og installerer et kjøkkenbord
Slik slår du på en kutte fakkel
Håndverk Roterende Verktøy Instruksjoner
Slik fjerner flis fra tregulv
Tømmerreparasjonstrening
Slik bruker du en nettstedplan i et nytt hjemfellesskap
Frugal måte å skrape Paint Off House
Slik fjerner Tile Mortar fra en kjøkkenteller
Hva er meningen med Pilaster?
Hvilken type stein er kalkstein?
Egenskaper av magnesiumlegering
Hvordan doble brede hjem er bygget
Slik legger du til en garasje i en eksisterende struktur
Hvordan å fullføre en kjeller trapp
Modular Home Installation
Slik låser du opp en Ryobi Miter Saw
Tilskudd til miljøvennlige hjembyggere
Hvordan bruke fliser utenfor
DIY Metal Backsplash Stove