Hvordan lage en Patio Fire Pit

Hvordan lage en Patio Fire Pit 

1.

Finn et sted på terrassen din for brannkassen som er borte fra noen strukturer eller trær. Ytre hjørner fungerer godt for å holde flammer vekk fra vegger og holde røyk ut av huset. Sørg for at brannkassen er på et nivåområde.

2.

Lag barrieren mellom terrassen og brannkassen. Ha ditt lokale hjemmesenter kuttet aluminiumstykket til dimensjonene som er oppført når du kjøper arket. Legg arket på terrassen hvor brannkassen skal bygges.

3.

Bygg bunnen av brannkassen. Legg en ring av murstein rundt kantene på aluminiumsplaten med mursteinen som tar dannelsen av solstråler som strekker seg ut. Hold kanten av aluminium synlig på alle sider. Gjør endene av mursteinen berørt hverandre for å danne en tett sirkel.

4. Legg et lag med ertgrave midt i mursteinene slik at det dekker innersirkelen til toppen av mursteinene.

5.

Bygg et annet lag med murstein med samme mønster som det første laget. Legg det andre laget av murstein slik at en murstein hviler på to murstein under den. Legg et lag sand over ertgraven til toppen av mursteinene.

6.

Sett det tredje laget av murstein sidelengs langs innsiden av gropen. Ha endene 1 tommers fra hverandre. Sett neste lag slik at hver murstein hviler på toppen av de to under den. Hold avstanden mellom murstein selv. Dette vil tillate luftstrømmen inn i brannkassen mens du holder smolderingstykker inne i gropen. Fortsett å bygge til du har fem lag totalt.

7.

Topp av brannkassen. Sett risten over mursteinene. Senter risten slik at de fleste kantene ligger på mursteinen. Bruk store rister som en nedadgående vekt som holder mursteinene på plass.

Patio brann pits er et utendørs tilbehør nyttig under både varmt og kaldt vær. Branngraver er et fokuspunkt for sammenkomster, og kan også fungere som en ad hoc grill. Å bygge en brannkasse på terrassen din kan oppnås ved å bruke bare noen få verktøy og grunnleggende byggematerialer. Brannkasser må ikke være dyre for å være effektive. Vend terrassen til en innbydende plass ved å bygge en enkel brannkasse.

Andre artikkelen

Hvordan Stain Waxed Hardwood Floors
Hvordan Lim Trykk Behandlet Tre
Slik løser du knirkende skruer
DIY Hjemmekino design og konstruksjon
Slik installerer du en sokkel og skjul rørene
Typisk kostnad for husplan
Hvordan bygge øvre skap
Den beste måten å isolere en skur på
Hva er den minst kostbare måten å bygge et hus på?
Skap ideer ved hjelp av lap sidespor
DIY Closet Shelves
Slik installerer du en inntrekkbar mark på en murvegg
Hvordan kutte store hull i flis
Hvordan feste en såle og toppplate til en betongblokkvegg
Ideer på screening for en garasjeportåpning
Slik installerer du en Marble Vanity Top
Slik installerer du granitt og amp; Keramisk gulv u0026 amp; Wall Tile
Problemer med å gå i badekar
Slik behandler du gamle Cedar Siding
Slik installerer du Astragal på et par dører