Hvordan installere gulvfliser på et betonggulv

Hvordan installere gulvfliser på et betonggulv 

1.

Forbered betonggulvet for installasjon av keramisk flis. Rengjør gulvet helt og kontroller deretter gulvet for å være sikker på at det er flatt. Du kan sjekke om et flatt gulv ved å bruke en rett kant. Dra den rette kanten langs betonggulvet, merker eventuelle høye eller lave områder. har steget eller dyper på mer enn 3/16 tommer innen 10 fot, bør du bruke en selvnivellerende forbindelse. Påfør en latexprimer til gulvet ved hjelp av en malingsrulle, slik at den tørker før du sprer forbindelsen jevnt på gulvet med en trowel for å gi deg en jevn jevn overflate. La 24 timer for sammensetningen settes.

2.

Bestem midten av rommet og merk en skillelinje mellom to motstående vegger med Kalk. Marker samme linje med de andre to motsatte veggene, gjør et kryss i midten av rommet ditt. Bruk en snekkerens verktøy for å kontrollere at midtmerket er firkantet med 90 grader vinkler.

3. Legg en flis av fliser på skillelinjene for å finne ut den beste posisjonen for å legge radene, ved hjelp av flisene for nøyaktighet og lea ving a u0026 # xBC; tommers plass på veggen for flisekspansjon. Bruk så mange hele fliser som mulig, med delvise fliser begrenset til vegger som er usynlige når rommet er skrevet inn. Merk ut den første plasseringen av flisene med kritt.

4.

Påfør lim på gulvet der du har tenkt å begynne å legge de første fliser.

5 .

Legg flisene som arbeider utover fra midten av rommet. Bruk kalkdelingslinjen som en veiledning. Plasser avstandsstykker mellom flisene for å tillate et innsparingsspalt, 2 for hver flisekant. Tile den første halvdelen av rommet, lim på når du går. Bruk et tømrersnivå for å sikre at flisene skaper en jevn overflate, og tapp på flisene på plass med en gummiklubb når det er nødvendig. Flytt tilbake til midten og fliser den andre halvdelen av rommet til de eneste gjenværende områdene er de som krever kuttet fliser .

Fyll det gjenværende gulvområdet med fliser som er trimmet i størrelsen etter behov, slik at festehullet blir latt. La flisene stå over natten for å sette.

7. Bruk fugemasse på gulvet ved hjelp av en fugemasse. Bland fugemassen til pastalignende konsistens. Fjern avstandsstykkene og sprer fugemasse over flisene, fyll på fliseleddene. Fjern overflødig fugemasse med en fuktighet svamp, og la den tørke.

8. Poler flisoverflaten med den rene kluten, fjern rester som er igjen fra installasjonen. Vent 3 uker for Grout å kurere og deretter påfør en fugemasse på leddene.

Tips og advarsler

 • Bruk kanten av en hakkespaker når du legger lim slik at limet er spredt med en jevn ribbo n-mønster. Bruk en glassskårer eller fliser til å lage buede kutt på flisene.
 • Bruk sikkerhetsbriller når du kutter fliser, da kuttstykker kan fly.
 • Å installere keramiske gulvfliser til et betonggulv er et komplisert prosjekt, men resultatene, hvis det er gjort, kan godt legge gulvet ditt med en attraktiv og slitesterk overflate som kan gi deg mange års glede. I tillegg, med tusenvis av fliser og mønstre å velge mellom, kan du bringe din egen visjon til liv, og legge til unikhet til hvilket som helst rom du installerer flisen i.

  Andre artikkelen

  Slik feilsøker du en luftkompressor som ikke har noe uttakstrykk
  Informasjon om Corn Pellet Stoves
  Hvor mye sliping er nødvendig etter at du har installert et tregulv?
  Slik installerer du Marble Tile på et tak
  Slik isolerer du en stålbuebygging
  Slik legger du til en trebearbeidingsvisning
  Slik holder du fliser til Masonite
  Slik Pickle-Finish Wood Paneling
  Kjøkkenteller Toppalternativer
  Alder Wood Egenskaper
  Den mest effektive måten å avkjøle huset ditt på av et rutenett
  Hvordan bygge garasje veggen skap
  Hvordan lage en layout for et lite kjøkken
  Slik installerer du tregulv i en 45 graders vinkel
  Coffered Ceiling Finishing Ideas
  Beste måter å lyse opp på garasjen din
  Hvordan Kutte Polyureten Skum Isolasjon Med En Håndsag
  Hjemmelagde Sawhorses
  Slik installerer du en drillbit
  Innblåsing i isolasjon