Hvordan grout Tumbled Marble Backsplash

Hvordan grout Tumbled Marble Backsplash 

1.

Tørk tumbled marmor fliser godt, etter at de har blitt installert i 24 timer. Forsegleren vil fungere som en grout-frigjøring og holde marmoren fra å være misfarget av pigmentene i fugemasse. Mal forsegleren på bakplaten med en skum børste eller vals. Dekk alle kanter av hver flis, overlappende slag litt for grundig dekning. Tillat selfangeren å trenge inn i 10 minutter før du tørker bort overflødig med en myk klut.

2.

Bland sanded fugemasse til konsistensen av rennende jordnøttsmør i en stor bøtte. Legg til tørrmørtelet først og sakte tilsett vann, og stopp for å blande ned sidene av bøtte med en trowel ofte.

3.

Skru opp en knyttnøtt størrelse med fugemasse med en myk gummikjøttflåte. Plasser fugemassen med flottøren på toppen av tumbled marmor, under skapene, og dra fugemassen nedover over marmorflaten med flattens flate side. Skyv forsiktig på flisene mens du drar fugemassen og flyter for å pakke inn fugten i de mange gropene, ujevne hjørner og brede fugemasser i den tumbled marmoren.

4.

Arbeid fugemasse fra topp til bunn over hele backsplashen, og skyver fugemassen fra forskjellige vinkler for å sikre jevn dekning. La grouten begynne å tørke i 10 minutter.

5.

Skyll en svamp i rent vann og bruk den til å rengjøre flisens overflate. Tillat fugemasse å forbli i noen dype hull eller sprekker i flisen; Bare rengjør overflaten av marmor med fuktig svamp og rent vann. Grout vil fortsette å tørke og kurere i de neste tre ukene.

Tumbled marmor er et vakkert og allsidig materiale, perfekt for kjøkkenet backsplash. Fordi måten som tumbled marmor er laget produserer fliser som har ujevne kanter og overflatepitting, krever en tumbled marmor backsplash ytterligere oppmerksomhet på detaljer.Det er nødvendig med større fugemasser med tumbled marmor for å holde de ujevne fliser i rette linjer, og de av og til brutte hjørnene og pitted overflatene krever fylling med fugemasse. Av disse grunnene kreves sandet fugemasse for å fylle opp plassen.

Andre artikkelen

Hvordan lage en treplate rack
FHA Home Inspector Sertifisering
Vanity Backsplash Ideas
Slik identifiserer du Torx-skruer
Slik legger du på tregulv
Hvordan lage en keramisk dusjkabinett
Typer hus med Mansard tak
Slik viser du skummaterialet
Hvordan lage ditt eget 3D-hus
Grants å fikse opp historiske hjem
Slik installerer du strålende gulvvarme i et gammelt hjem
Hvordan lage en billig Pebble Floor
Problemer med utendørs boblebad
Typer av ledd i betong
Hvordan å svette messing pipe
Sammenligning av Solar Attic Fans
Porselen Tile Skjæreverktøy
Slik kobler du en stråle til et innlegg
Hva er billigere: Tin eller Shingle tak?
Innrammet Vs. Frameless Dusj Dører