Hvordan er en flushometer installert?

Hvordan er en flushometer installert? 

Forbered forsyningsrøret

Før et flushometer kan installeres, må vannforsyningsrøret tilberedes. Hvis røret ikke har en gjenger for flushometerets komponenter som skal festes til, må røret forkortes litt slik at en adapter kan festes. Veggflensen og dekselrøret som følger med flushometeret, plasseres deretter over rør og festet til veggen, sikrer tilførselsrøret og forhindrer utilsiktet bevegelse. Kontrollstoppet festes deretter til røret, men hatten som er festet til stopphetten, vil ikke bli plassert på kontrollstoppet på dette tidspunktet.

Installer vakuumbryteren

Når tilførselsrøret er utarbeidet og utstyrt med kontrollstoppseksjonen, er neste trinn i installasjonen av en flushometer montering av vakuumbryteren. Montering er ganske enkel, med hovedbryteren støvsugerrør som forbinder til sputkoblingen og sputflensen. Nylon og gummipakninger er inkludert i aggregatet for å sikre en lufttett passform av vakuumbryterens deler. Vakuumbryteren tjener et viktig formål ved drift av et flushometer. Det sikrer at et vakuum som kan forårsake feil funksjon ikke kan danne seg i spyleanlegget.

Installer flushometeret

Flushometeret selv er koblet til kontrollstoppet, og gir en solid forbindelse til vannforsyningsrøret. Vakuumbryteren er deretter koblet til bunnen av flushometeret med en friksjonsringspakning installert mellom hovedflushometerenheten og toppen av vakuumbryteren for å bevare en lufttett tetning og beskytte vakuumbryteren mot skade hvis tilkoblingskoblingen er for stramt. Tilkoblingene til kontrollstoppet og vakuumbryteren er begge laget for hånd for å forhindre overspentning.

Avslutt installasjonen

Tilførselsledningen spyles ut når flushometeret er koblet for å hindre luftbobler i vannforsyningen . Når tilførselen er spylt ut, kan kontrollstoppet justeres for å levere ønsket mengde vann med hver spyling. Etter at disse justeringene er gjort og flushometeret fungerer som det skal, settes det vanligvis en hette på kontrollstoppventilen for å forhindre at den justeres av alle som ikke er autorisert til å endre mengden vann som slippes med hver spyling.

Andre artikkelen

Hvordan erstatte Bifold Closet Dører
Slik beregner du betongplater
Gjør utendørs Patio Pavers vær over tid?
Fjerne gamle badekar
Buss til RV Konvertering
Teppe Gulv Typer
Hvordan å male eller male en komposittdørramme
Hvordan ankre en metallbilport
Slik re-Stain Kjøkkenskap
Typer Saunas
Slik borer du hull for å feste en hylle på en vegg med en Dremel
Slik lager du en ønskeliste for ditt nye hjem
Design ideer for salonger
Hvordan bygge en moderne benk
Feilsøking MIG-sveisere
Slik installerer du laminat
Hvordan reparere Vinyl Siding slik at du ikke kan merke
Ideer for et hjørne boblebad
Hvordan kutte hengselinnsatser
Hvordan installere et tak