Hvordan bygge et bad og toalett i kjelleren

Hvordan bygge et bad og toalett i kjelleren 

1.

Finn det nye badet direkte under et eksisterende bad, om mulig. Dette vil sikre enkel tilgang til vannlinjer og avløp. Dette vil ikke bare gjøre installasjonen enklere og raskere, men vil også redusere materialkostnaden. Ikke bruk de samme elektriske ledningene som eksisterende bad. Du vil ha en dedikert krets for det nye badet som kjøres direkte fra bryteren.

2.

Ramme i det nye badet med enten metallpinner eller trykkbehandlet tømmer. Du begynner å sette inn gipset, installere rørleggerarbeidet ditt og din elektriske. Bruk GFCI-enheter (Ground Fault Circuit Breakup) i hele badet. Disse enhetene beskytter deg mot dødelige støt i våte omgivelser. Kjør en kaldvannslinje til dusjen, vask og toalettlokaler. Du trenger en varmtvannslinje til vasken og dusjområdet. Tapp inn i et nærliggende kanalarbeid for å gi varme og luft til det nye rommet. Når alle verktøy er på plass, må du installere gipsvegget eller andre veggdeksler.

3.

Installer oppspylingstoalett. En av de beste er Sani-Plus fra Saniflo. Dette toalettet er utstyrt med en pumpe for å ta bort avløpsvann og er veldig pålitelig. I tillegg har toalettet også innløp for avløp fra vasken og dusjen. Dette vil tillate deg å pumpe ut alle tre elementene med en enhet. Når toalettet er satt på plass, plumb i vannforbindelsen, fest avløp, og sett inn enheten. Din toalett skal nå være i drift.

Monter vasken og dusjkabinettet og fest rørledningen du installerte i trinn 2. Kjør avløpene til toalettet og avslutt innramming i dusjkabinettet. Du er nå klar til å male tak og vegger. Når malingen tørker, installer gulvbelegg og dekorative gjenstander som håndklebrikker eller medisinskap.

Å omdanne en uferdig kjeller til brukbar boareal kan gi mye ekstra rom til en svært rimelig pris. Et element som gir mye bekvemmelighet er et komplett bad. Selv om dette presenterer noen unike hindringer, kan de overvinnes med riktig planlegging og utstyr.

Andre artikkelen

Slik fjerner du en benkeplate som har blitt limt til skapene
Hvordan Sand Hardwood Floors by Hand
IEE-forskrifter for baderom
Hvordan bygge på konkrete sirkulære brygger
Hva er fordelene med en luftkompressor?
Hvordan gjøre ditt hjem mer energieffektivt
Hvordan å kaste bort gamle tepper
Hvordan limer jeg aluminium til tre?
Slik installerer du Baseboards u0026 Miter Boxes
Slik bestemmer du grunnflomssonens høyde
Hvordan male kjelleren takbjelker
Korrugerte takpanelinstallasjon
Slik lager du på stedet betong benkeplater
Hvordan Bytte Teppe Til Linoleum
Typer av Gipsprodukter
Slik konverterer føtter og tommer til måler og centimeter
Hvordan henge en Panel Cabinet Door
Hvordan lage Crown Molding Corners
False Ceiling Structure
Hvordan velge hvilken postkasse kluster du skal kjøpe