Hvordan blanke uferdige skap

Hvordan blanke uferdige skap 

1.

Finn ut hvilken type tre skapene er laget av. Siden alle typer tre aksepterer flekk på forskjellige måter, avgjør om skapene dine er eik, lønn, kirsebær eller annet kompositt tre. Gå til en maskinvarebutikk eller oppussingsbutikk for å finne flekken som passer best for din type tre.

2.

Forbered skapene for farging for et mye bedre sluttresultat . Fjern alle skuffene, hyllene og eventuelle ekstra skapstykker inni. Skru ut alle dørene fra hengslene og fjern hengslene. Fjern eventuelle knapper og håndtak. Når alle egnede stykker er fjernet, rengjør alle skapene med en trerengjør.

3.

Legg ned overflaten av skapene. Når alle delene av kabinettet kobles fra, setter du ned hvert enkelt stykke. Start med et grovt sandpapir, som for eksempel 120 grit sandpapir. Flytt til et fint sandpapir, for eksempel 220-grit sandpapir. Når skapene er helt slipt, tørker du av støv og smusspartikler med en våt klut.

4.

Påfør forsiktig platen på skapene. Bruk flekker på skapene ved å bruke en pensel eller en laken. For skap med rygger og dekorative trimmer, er en børste bedre enn en fille, men en fille kan fungere godt for hyller. Påfør flekken i jevn slag, gni i flekken for en lysere finish, men påfør lett for en mørkere finish. Ikke la overflødig flekk sitte på skapene; Tørk av et eventuelt overskudd. For skap med forseggjorte dekorasjoner, sørg for at ingen flekker har samlet seg i sprekker eller sprekker. Tillat flekken å tørke i 24 timer eller mer.

5.

Tett og kork sammen skapene. Når flekken har tørket, påfør et beskyttende belegg for å gjøre flekken vare lenger. Fest alle delene til skapet, skru de enkelte stykkene inn i de samme hullene de ble festet til opprinnelig. Hvis du vil bytte ut armaturene, skru nye knotter og håndterer på skapene. Bytt alt til riktig posisjon.

Tips og advarsler

 • Selv om uferdig tre har sine fordeler, blir det ofte ikke utsatt for samme slipeprosess som ferdig typer tre. Pass på at du setter forsiktig og grundig for å fjerne eventuelle blemmer eller grove flekker.
 • Uferdige møbler er ofte en fin måte å få billigere møbler av høy kvalitet på, spesielt hvis du ikke har noe å gjøre med fargeprosessen. Uferdige skap er et slikt produkt, men skap kan være vanskeligere å plette enn andre typer møbler. Når du smelter, vær oppmerksom på detaljer og ikke ta snarveier. Det harde arbeidet vil lønne seg når oppgaven er ferdig.

  Andre artikkelen

  Slik bruker du solenergi effektivt
  Slik festes en takvifte til et betongloft
  Slik legger du Chipboard Gulv
  Hvilke verktøy er nødvendig for å installere en konstruert tregulv?
  Kan jeg sette nytt gulv på toppen av keramisk flis?
  Slik installerer du en kjøkkenblander Trykk
  Slik kobler du hengsler av en port til en trepost
  Verktøy som brukes i blanding av sement
  DIY Stucco Spray
  Blokkbindertyper
  Typer Blacktop
  Hva er riktig størrelse på en kjøkkenøye?
  Double Paned Vs. Tremannsgardiner med dører
  Hvordan Grind u0026 Polsk Travertin Tile
  Hvordan konvertere et skap til en tørr bar
  Slik søker du Stucco Over Wood
  Hvordan bygge en skjult bokhylle
  Hvordan lage en Alcove Display Unit
  Slik henger OSB-styret riktig
  Håndtakskrav for dekk