Hvordan å klatre opp et stolsete

Hvordan å klatre opp et stolsete 

Hvordan sette opp et stolssete.

1.

Finn ut om det eksisterende fundamentet på setet ditt kan gjenbrukes ved å vri setet og skru opp setet fra stolen. Fjern det nåværende stoffet, batting og skum, om noen, og vurder kryssfiner. Hvis det er solid, fortsett til trinn 2. Hvis kryssfiner må byttes ut, bruk den gamle som en mal for å kutte nye sete. Plasser det gamle treet på toppen av den nye kryssfiner og trekk den med en blyant. Ved hjelp av klemmer festes kryssfiner mellom to såghester eller en annen passende skjæreflate.

2.

Bruk kraftsålen til å kutte kryssfinerformen ved å følge blyantlinjen. En sirkelsag er det beste verktøyet for denne jobben. Sørg for å lese bruksanvisningen og bruk egnet sikkerhetsutstyr som beskyttelsesbriller. Smør sakte kantene på ditt nye sete med et middels grit sandpapir for å glatte eventuelle ru kanter. Pass på kraftmaskinen din med litt som er litt mindre enn skruene dine og forbor et starthull i hver av de fire hjørnene i kryssfiner.

3.

Mål kryssfiner sete, og kutt et stykke av en- eller to-tommers dyp polstringskum for å passe. Skjær stoffet og batten, slik at du får ca. 6 tommer overheng på hver av de fire sidene. Det ekstra stoffet blir trukket opp og rundt skummet og så fast i kryssfinerplassen.

4.

Stryk stoffet i stoffet og legg det på høyre side på en solid arbeidsflate. Legg batten på toppen av stoffet. Legg skummet på toppen av batting og legg kryssfiner setet på toppen av skummet med de forborede hullene som er synlige.

5.

Start med siden lengst fra deg, den 'nordlige' siden. Trekk stoffet og batting opp og rundt mens du holder alt stramt, men ikke altfor stramt. Legg en stift gjennom stoff, batting og tre i det omtrentlige midten av stoffet. Gjenta på sørsiden, deretter øst og vest. Fortsett å stifte stoffet og batting til kryssfiner på denne måten, som arbeider fra midten til ytterkanter. Denne metoden vil bidra til å redusere rynker og uregelmessigheter i stoffet ditt.

6.

Når alt stifting er ferdig, trim bort alt overflødig materiale og batting. Vri stolen på hovedet og skru den nyoppblåste setet på plass.

Tips og advarsler

 • Hvis du har en, bruk en elektrisk kjøkkenkniv til kutt opp møbelskummet. Det vil glide gjennom skummet som smør. Hvis du bruker tykkere skum enn det som er anbefalt, kan du trenge mer enn en 6-tommers overheng av stoff, så sørg for å dobbeltsjekke målingene dine. Hvis du ikke har en motorsag og ikke ønsker å kjøpe en, vil mange tømmerhandlere kutte tre til dine spesifikasjoner når du kjøper rekvisita fra dem. En elektrisk stiftpistol kan være litt mer praktisk, men en håndholdt stiftemaskin og En liten bit albuefett gir all den kraften du virkelig trenger.
 • Økonomisk og miljømessig er to viktige ord i å dekorere i dag, og to grunner til at du kan være interessert i å lære hvordan du klær opp dine egne stoler. Enten det er en solid, men falmet garasjesalgskatt eller bestemor s elskede men tattered gyngestol, opptrer et stolsete er en rask og morsom måte å holde penger i lommen og brukbare møbler ut av deponi mens du fortsatt får opp til -date designer ser ut som du vil i ditt hjem.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Harmonics Laminatgulv
  Syntetisk Stucco Installasjon
  Hvordan bygge et morsomt skudd
  Hvordan å refinfinere hvit melamin skap
  Slik installerer du flis på et treflate
  Ideer til å male en kjøkkenøye
  Hvordan estimere en asfalt kjørebane
  Kan jeg legge til et vindu til min inngangsdør?
  Hvordan å forkorte massivt tre dører
  Colorado Residential Solar Grants
  Hvordan bygger jeg en murmur?
  Slik Refinish Original Hardwood Floors
  Slik installerer du Armstrong Gulv
  Hjemmelaget Solar varmtvannssystem for å varme et hus
  Hvordan lage skoforming for et hus
  Hvordan bygger jeg et dekk i Ontario?
  Slik oppvarmer du frosne bolter
  Hvordan lette en gassventiløs peis
  Slik installerer du en vegghylle
  Slik installerer du 16x16 Keramiske Gulvfliser