Hvordan å dekorere master baderom

Hvordan å dekorere master baderom 

1.

Lag en liste over hva du vil endre om masterbadet ditt. Gjennomgå dine vanlige morgenrutiner, og hva som vil hjelpe deg med å fremskynde dem. Tenk på organisatorisk plass. Tegn et lite diagram over det eksisterende badet eller ta et bilde å ta med deg. Sørg for å måle vinduer eller veggplass.

2.

Vri gjennom designmagasiner for å få ideer. Vær konsistent med tema og fargevalg for å unngå å designe et kaotisk utseende rom. Avstå fra å bruke et mangfold av forskjellige tekstilutskrifter.

3.

Mal masterbadet. Velg enten en farge for å gå sammen med huset, en beroligende dempet farge eller noe mer levende for å våkne opp om morgenen. Hvis du har et lite vindu i rommet, vil du kanskje bruke en pastellfarge for å få litt lys. Ny maling kan helt endre utseendet på et rom. Velg en ny maling for skapene for et ekstra fargestrøm.

4.

Kjøpe organisasjonsplasseringsrom. Badene pleier å være rotete med toalettsaker og sminke. Forbedre medisinskapet ved å erstatte det med en større med mer plass. Legg til ekstra håndklestativ eller hyller for å holde ekstra håndklær.

5. Bruk en badematte til å binde rommet sammen og suge fuktighet.

6.

Bestem deg om å bruke et dusjgardin eller installere en dusjdør. Dusjdørene varer lenger og legger et polert utseende til rommet, mens dusjgardiner må byttes ut, men lar deg ofte endre utseendet på rommet. Bruk en muggfri liner for å forlenge dusjdynamikkets levetid.

Tips og advarsler

 • Paint en fargeprøve av den nye badfargen din for å ta med mens du handler for baderomsutstyr.
 • Avstå fra å bruke et teppe som ikke har plastbagasje for å unngå at teppet glir eller blir ødelagt.
 • Et mesterbad er et av de viktigste rommene i huset. Det kan lett bli uorganisert eller bli glemt i hjemmets dekorasjonsplaner. Disse badene bør fremme komfort, praktisk funksjonalitet og vise din egen personlige smak. Enten du bestemmer deg for å innlemme de andre designelementene i hjemmet eller dekorere rommet ved hjelp av forskjellige temaer og farger, tenk på hvilke funksjoner som er viktigst for dine behov. Velg mellom en rekke dusjer, badekar, forfengelighet speil, medisin skap og benkeplater. La dine kreative juicer flyte når du dekorerer masterbadet ditt.

  Andre artikkelen

  Spansk Tile Roofing Material Alternativer
  Slik bruker du utvidet skumspray
  Forventet levetid for keramisk fliser
  Beaulieu Carpet Installasjonsveiledning
  Slik fjerner du teppeunderlag fra et tregulv
  Slik legger du til en baderomstabell
  Hva er Hook u0026 amp; Loop Sandpaper?
  Slik installerer du en sunken Vessel Sink
  Ulemperne med en varmepumpe
  Skumisoleringsverktøy
  Renoveringsideer for et kjøkkenkrok
  Typer Paint Mixers
  Slik gjør du tunge- og groovelofter i et hvelvet tak
  Slik forsegler en Butcher Block
  Epoxy Resin Safety
  Hvordan bygge hyller for å gå rundt i rommet
  Slik bruker du skruer i plastanker
  Takmonteringsinstallasjon
  Materialer som trengs for å sette på tak
  Slik Sandgips hjørner