Hvordan Urethane Pine Flooring

Hvordan Urethane Pine Flooring 

1.

Vakuumvegger og treverk for å eliminere støv- og savsmeltpartikler som kan falle på slipt gulv. Rengjør gulvet grundig med et vakuum, deretter en fuktig mopp for å fjerne alt sagflis fra overflaten og fra mellom sprekker. La gulvet tørke helt.

2.

Sett på et kullfiltermaske for å beskytte lungene mot røyk. Hell 1/2 liter oljebasert polyuretan i en malingbakke. Dip lambswool applikatoren i polyuretan.

3.

Påfør polyuretanet på gulvet, og start i et område som er lengst fra døren. Arbeid med lange slag, med kornet av treet, ikke over det. Hold alltid en våt kant for å unngå striping. Dette betyr at du må jobbe jevnt og raskt, mye som du vil når du smiler eller lakkerer et møbel.

4.

La polyuretan tørke i 4 til 7 timer eller over natten Dekk brettet og applikatoren med plastfolie slik at de ikke tørker ut. Test gulvet for tørrhet. Hvis det er klebrig å ta på, gi det et par timer å tørke helt.

5. Sand med fint sandpapir og en sirkelsøm mellom kappene. Damp mopp gulvet for å fjerne trepartikler. Følg med et håndkle og mineralske ånder for å rense det helt. En furu gulv kan kreve 2 til 3 strøk for en perfekt finish.

Tips og advarsler

 • Oljebaserte uretaner legger en gylden tinge til furu gulv, mens vannbaserte uretanblader en klar finish. Velg etter smak.
 • Ikke la folk ha på seg sko, spesielt solsolerte sko, på et nylig polyuretan gulv i minst tre uker.
 • Bruk av uretanfinish, vanligvis kalt polyuretan, er det siste trinnet i å refinere et tregulv. Av alle tregulv er furu det mykeste, og polyuretan gir en klar, tøff tetning som beskytter den mot scuffing og riper. Polyuretan kommer i flere utførelser: matt, halvglanset og høyglans, avhengig av nivået på glans du vil ha. Sørg for tilstrekkelig ventilasjon når du arbeider med denne oppgaven, og hindre all trafikk i rommet til å gi gulvet nok tid til å tørke.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner teppe lim og underlag fra hardved
  Hvordan finne gratis byggematerialer
  DIY Porch Steps
  DIY dusjbord
  Paint Stripper Tools
  Hvordan å beregne ampere
  Slik installerer du Pre-Engineered Wood Flooring
  Teknikker for innramming av vegger
  Slik konverterer du en garasje til en svigerfamilie
  Hvilke typer gassåpninger er der?
  Hvordan lagre tømmer
  Slik installerer du dusjbrett
  Veggformingstyper
  Slik installerer du en ny utvendig dør og etui
  Hvordan forsegle hvit Cedar
  Hva er TPO Roofing Membrane?
  Tips for kutte marmor
  Malerens Tape Advice
  Hvilken størrelse hull til bor for kabinettknotter
  Elektriske testteknikker