Hvordan Trim Bakgrunn

Hvordan Trim Bakgrunn 

Corners and Trim

1.

Trykk på tapet i hvert hjørne med en trimkniv. Bruk rakekanten til å kutte kanten av papiret, og la en 1/4-tommers overlapp på den tilstøtende veggen. Trekk papiret litt tilbake fra hjørnet før du henger på neste brikke.

2.

Legg den første papirstrimmelen på den tilstøtende veggen, slik at stripen overlapper den første veggen av flere inches. Trim bort overflødig papir, og la 1/8 av en tomme overlappe veggen. Trykk papiret i hjørnet med trimkniven, glatt mot veggen og legg deretter stykket fra den første veggen tilbake på plass slik at det overlapper kanten av stykket fra andre veggen.

3.

Glatt papir ned mot trim. Bruk saks til å kutte av flertallet av papiret, slik at det bare er et par tommer overlapping. Trykk på tapetet flat mot veggen ved hjelp av trimkniven, og bruk barberkniven til å kutte inn i papiret direkte mot kanten av trimmen.

Vinduer og dører

1.

Heng tapestripen som vanlig, slik at den kan henge over rammen til døren eller vinduet. Trykk papiret mot veggen som starter øverst til du kommer til toppen av rammen.

2.

Gjør kutt med barberkniven langs øvre kant av en dør eller øvre og nedre kant av et vindu. Når kuttene er gjort, trykker du på tapetet mot veggen rett oppe og bunn av rammen, og bare etterlater en sideklaff langs vinduet.

3.

Trykk på kanten av papiret mot siden av vindusrammen med trimkniven. Bruk barbermaskinen til å skjære langs vinduskanten.

Lysarmaturer

1.

Løsne skruene som holder belysningsbryterplaten i veggen. Ikke fjern platen helt. Du må vite nøyaktig hvor det er for å sikre en riktig trim.

2.

Heng tapetet direkte over lysbryterens armatur. Glatt veggpapiret fra toppen av stripen nedover.

3.

Trykk tapetet lett mot armaturet for å se formen. Marker de fire hjørnene med en blyant.

4.

Kutt spalter utover fra midten av festet mot hver av de fire hjørnene. Trekk opp på de fire trekanter du har opprettet for å avsløre fixturen.

5.

Trim trekantene og la 1/4 tommers tapet rundt kantene på armaturet. Ta de resterende flappene av papir under festeplaten og trekk til armaturet akkurat nok slik at det holder papiret på plass.

Tips og advarsler

 • Stram lysbryterplaten tettere til veggen etter ca. 24 timer når tapetlimet er helt tørt.
 • Trykk alltid forsiktig på en knivskrue for å forhindre skade på veggen. Hvis kniven er skarp, vil det ta svært lite press for å gjøre et godt kutt.
 • En av de mest utfordrende delene av hengende tapet på egen hånd jobber rundt hjørner og hindringer, for eksempel vinduer, trim og armaturer. Med riktig trimmingsteknikker kan du imidlertid få en profesjonell tapet jobb selv om du har installert bakgrunnen på egen hånd. Hvis du planlegger å starte ditt eget wallpapering prosjekt i hjemmet ditt, må du sørge for at du har de riktige verktøyene for hånden for trimning.

  Andre artikkelen

  Slik remodellerer du et 1960-talls bad
  Bad størrelse og design
  Hjemmelaget 4X4s
  Hvordan Bytte Teppebelagte Trapp Treads With Wood
  Hvordan installere Wood Porch Gulv
  Slik installerer du franske dører Åpning til en terrasse i et Cape Cod House
  Slik installerer du skap på en blokkmur
  Sveiseprosjekter for en vedovn
  Elektrisk sikkerhet på byggeplasser
  Verktøy for kutting av sementbakke
  Ideer til gulv for lekehus
  Betong Sikkerhetsprosedyrer
  VVS Instruksjoner for Bidet
  Slik installerer du en vegghylle
  Typer av rørledninger
  Hjemmelagde C-klemmer
  Fluorescerende lamper og miljøet
  Typer av hardt tre
  Hvordan bygge en Gazebo
  Slik reparerer du en ståldørramme