Hvordan Stain Oak Gulv

Hvordan Stain Oak Gulv 

1.

Finn ut hvilken type eikegulv du eier. Eiketreet er veldig viktig for å oppnå passende resultater; Lei et gulvfirma for å fortelle deg hvilken type eik du har eller ta et utvalg av eik fra et skap eller uoppdaget sted til en butikk som spesialiserer seg på gulv. Når du finner typen eik, bestem hvilken fargefarge og belegg du vil bruke.

2.

Forbered huset. Fjern alle møbler fra tregulvene; hvis du fortsatt vil bo i huset mens du raffinerer gulvene, plasser alt slik at du ikke trenger å reise over gulvene med jevne mellomrom. Hvis du maler rommene du er flekker, maler du først for å unngå å bekymre deg for å slippe maling på nylig ferdige gulv.

3.

Sand gulvene. Bruk en gulvslip, sand ned hele eikegulvet. Fjern eventuelle ru flekker på gulvet og sørg for at overflaten er glatt og fri fra splinter eller fremspring. Etter sliping, rengjør gulvet grundig for å fjerne støv og eikepartikler.

4.

Flekk gulvene. På overflaten av gulvet må du bruke den ønskede fargen på flekken. Start i hjørnene på baksiden av rommet slik at du lar rom komme seg ut. Ikke flekk forbi skap uten å fargelegge innsiden av skapet selv; sørg for at du alltid har en sti for å gå ut av veien. Når du er ferdig med å fargelegge, la flekken tørke i minst 24 timer.

5. Bruk et lag vannbasert eller oljebasert polyuretan til hele gulvet, gjør det mulig å tørk i noen dager og deretter påfør et annet lag som ønsket.

6.

La eiken kurere. La eiken stå alene i tre uker uten å røre, gå eller plassere noe på den. Hvis du må gå over eikegulvene, fjern skoene dine og ha på deg sokker. Hvis du brukte en oljebasert polyuretan, la huset lufte ut ved å åpne vinduer og sirkulerende luft.

Tregulv legger til en attraktiv, åpen følelse for individuelle rom og boliger; de er en av de største salgsargene for hus på markedet i dag. Hvis du eier eikgulv, men ønsker å friske eller endre utseendet, kan du flekke gulvene med ulike typer flekker. Oppgaven selv er ganske involvert og tar en hel del innsats, så mange velger å leie ut arbeidet. Men hvis du vil gjøre det selv, er resultatene vel verdt arbeidet.

Andre artikkelen

Slik bruker du en Egg Crate Foam Madrass Topper for lydisolering
Slik legger du til rommets dimensjoner for å finne ut hele kvadratfilmen
Hvordan kutte et hull i en teller for en kjøkkenvask
Teppefjerningsverktøy
Hvordan klippe gulvplater
Hvordan få et hjem forbedring lån for gjør-det-selv-prosjekter
Roof Shingle Alternativer
Slik installerer du Dow-isolasjon
Slik installerer du ditt nye toalett
Hvordan Caulk Floors
Hvordan identifisere metallskrap
Hvordan kutte molding og trimme
Slik installerer du veggrammer
Slik Steam Clean Tepper på tregulv
Slik installerer du Interior Pebble Tile
Slik beregner du solcelleffektivitet
Hvordan kant og polsk porselen fliser
Stiler av kabinettkranser
Hvordan kutte hull i keramisk flis
Gjør det selv asfaltoppkjørselen