Hvordan Stain Maple Skap

Hvordan Stain Maple Skap 

1.

Demonter skapene. Trekk skapskapene fra deres plass, skru av eventuelle dører og fjern eventuelle hengsler og knotter. Arbeid fra venstre til høyre og fra topp til bunn, plasser en tape-etikett på hver skuff og dør for å identifisere hvor brikken tilhører. Plasser treet på en jevn arbeidsflate, for eksempel på arbeidsbord eller saghest. Tape av hjørner og andre områder hvor flekken vil møte telleren, bakken, malte vegger eller andre ubestemte områder. Ta også tape av baksiden av hver skuffes ansikt som ikke blir farget. Legg dypdukene rundt flekken.

2.

Forbered esken. Åpne vinduer for å holde området godt ventilert; sett på vernebriller, hansker eller ansiktsmaske. Skru ned alle overflater av skapene med en stålbørste eller 220 grit sandpapir til alle overflater er jevne og fri for støt eller splinter. Vakuum innsiden og utsiden av alle skapene, og kjør en klutsklut over hele overflaten for å fange opp noe ekstra løs materiale.

3.

Kast eskenskapene. Åpne esken på flekken, sørg for at den er blandet godt før åpningen, og børst den på ett stykke av skapet om gangen. For å flekke, bruk en pensel av høy kvalitet, slik at børstene ikke faller av under spredningsprosessen. Bruk konsekvente og jevne strekk for å spre flekken. La flekken tørke i 24 timer og påfør en polyuretanbelegg for å sikre kvalitet og levetid. La dette belegg tørke i 48 timer. For alle dører og hyller du vil flekke på begge sider, påfør flekken og belegget til bare side om gangen: Ikke skru treet til prosessen er ferdig, eller du kan skade flekken. Når polyuretan på den første siden har tørket, skru treet over og gjenta prosessen.

4.

Sett sammen skapene. Skru hengsler, knotter og dører tilbake på plass; glideskuffer og hyller i sin opprinnelige posisjon. Rengjør duggduken, og skapene er ferdige.

Tips og advarsler

 • Selv om lønn er en av de hardere skogene, gjør den mindre utsatt for slitasje og slitasje, det har også et tett kornmønster. Dette resulterer ofte i ujevn farging. For en lettere, jevn overflate, bruk et lett vaskebelegg bestående av vinylforsegler og aceton før farging. Jo høyere konsentrasjonen av vinyl, jo høyere er den ensartede fargingen. Hvis du gjør lysvaskingen selv, bruk minst 1 del vinylforsegling til 5 deler aceton. For en mørkere, jevn finish, spray et jevnt lag med kornpopper før du smiler. For å gjøre dette, bland 1 del vann med 1 del metanol; Dette vil åpne opp treets porer og la flekken synke dypere inn i skogen.
 • Staining eller re-staining skap er ikke liten oppgave. De fleste skap blir kjøpt fullt farget og ferdig siden oppgaven er så involvert, og for noen, ekstremt vanskelig. Hvis du vil flekke dine egne lønnskapsler, følg de grunnleggende prosedyrene på din kjøpte flekk; Men å huske noen få viktige skritt kan spare tid og krefter.

  Andre artikkelen

  Tre Varme Vs. Gassvarme
  Effekten av tre som gulv
  Utvendig Hjem Renoveringsideer
  Slik får du virkelig skinnende tregulv
  Vindturbinalternativer
  Hvordan velge den riktige handyman for riktig pris
  Hvordan å refinfinere en amerikansk badekar
  Hvordan bygge en tre hånd railing
  Hvordan å refinfinere en bad fixture
  Hvordan håndtere Trim med en Coping Saw
  Hvordan måle Cinder Block Walls
  Hvordan estimere betong ved gården
  Instruksjoner for installasjon av Torch-Down Roofing
  Slik fjerner du en badekranhåndtak
  Hvordan å koble en ventil hette
  Loftet Ideer
  Dørløse dusjdesign ideer
  Slik kommer du ut av verktøyruten
  Slik installerer du Armstrong laminatgulv
  Korrekt gulvgjennomføring på betongplate