Hva å male ut av en Clawfoot Tub With

Hva å male ut av en Clawfoot Tub With 

Forberedelse

Før du begynner å male karet, fjern eksisterende flakmaling eller rust for å sikre de beste resultatene. Ellers vil malingsflakene til slutt løsne og ta den nye malingen med dem, ødelegge alt ditt harde arbeid. Hvis du fjerner badekaret fra badet og plasserer det i et stort åpent område, blir jobben enklere, men det kan du ikke gjøre på grunn av vekten av din klo-fots badekar. Disse karene er veldig tunge. Hvis du ikke kan flytte karet, legg malere 'plast over områdene rundt karet for å unngå å male resten av badet ditt.' Sandblåsing er en effektiv måte å fjerne gammel maling på, og sandblaster kan leies fra noen lokale boligforbedringsbutikker eller utstyrsleiligheter. Les instruksjonene for sandblåseren du leier forsiktig, og bruk alltid vernebriller, støvmasker og beskyttelsestøy når du bruker sandblaster for å unngå skade. Sandblast utsiden av karet til den ser ut og føles glatt. Hvis du ikke har tilgang til sandblaster, bruk lavkorn sandpapir som 150 grit eller 180 grit for å fjerne flakmaling for hånd. Denne metoden er effektiv, men tar mye lengre tid enn sandblåsing.

Primer

Velg en oljebasert primer av høy kvalitet som er egnet for maling av metalloverflater, for eksempel Rust-Oleum eller Rust-O-Lastic. Bruk en oljebasert primer fordi vannbaserte primere kan føre til at rustmerker vises på karet. Når du handler for maling prim vær oppmerksom på etikettene på malingen og se etter en primer som forhindrer rust. Gamle klo-fots badekar er utsatt for rust fordi de vanligvis er laget av støpejern. Forsegling av karet med en rustbestandig primer forlener levetiden til malingsjobben og muligens av karet selv. Hvis den ønskede fargen på det ferdige karet er en mørk eller dyp farge, bruk en gråtonet primer for å redusere behovet for ytterligere lakker. Påfør to lag primer, slik at hvert lag kan tørke helt mellom primer og malingsapplikasjoner. Bruk en stor, myk børste til å bruke primeren, eller kjøp primeren i sprøytemalingsform for å gjøre applikasjonen enda raskere.

Maling

Emaljemaling er et godt valg for badekar fordi de tørker svært hardt og kan være kjøpt i høyglansvarianter for å gi badekarene et skinnende, ferdig utseende. Kjøp en oljebasert emaljemaling fordi latex emalje malinger faktisk kan oppmuntre rust. Påfør to strøk av oljebasert emaljefarge for best resultat, og la malingen tørke helt før du bruker karet. Det romslige interiøret i et klo-fots badekar er det perfekte miljøet for en avslappende suge etter en lang dag. Hvis ditt antikke klo-fots badekar er fortsatt funksjonelt og i god stand, men på utsiden av karet trenger litt hjelp, kan du rette opp problemet med litt albuefett og noen lag med maling. Claw-foot badekar kan males for å matche badet ditt innredning og forbedre visuell appell av din badeopplevelse.

Andre artikkelen

Metoder for å bestemme hindrede avstander
Slik installerer du Finishing Molding
Hvordan Sand Oak Gulv
Hvordan Kutte Plast Laminat til en benkeplate
Klippe en Backsplash
Kan du lagge glassfiberisolasjon i vegger?
Slik installerer du badet Beadboard
Slik fjerner du mal fra konkrete trinn
Hvordan kutte fiberfiberplater under keramisk flis
Kule ideer for dusjkabinetter
Enkel Kjøkkenskap Bleking
Faser av en byggekontrakt
Hvordan bli med Wood Planks
Magnetisk lås Vs. Elektronisk streik
Hva er en tilbakeslagsstige?
Hvilke Woods er sterkest for kjøkkenskap?
Hvordan slutte å betale leie! Leve billig i en trukket ut reise trailere
Hvordan bygge en bord og batten dør
Hvordan lage en billig Pebble Floor
Hvordan å vaske badet badekar eller vask