Enkleste måten å fjerne popcorn taket

Enkleste måten å fjerne popcorn taket 

1.

Fjern møbler og installasjoner fra rommet. Dekk gulv, uttak, vinduer og alt du ikke kunne fjerne med klart plastfolie for å beskytte dem mot fallende støv.

2.

Ikke bruk støvmaske og beskyttelsesbriller når du arbeider dette prosjektet. Den fallende popcorn vil produsere mye støv, noe som kan forårsake åndedretts- og øyeirritasjon. Du kan også åpne vinduer for å ventilere området.

3.

Bland 1 kopp oppvaskmiddel i 5 liter vann i en pumpe sprøyter. Hvis du ikke trenger å dekke et stort område og ikke tror du trenger 5 liter vann, juster du deretter. Vannet og vaskemiddelet hjelper til med å løsne popcorn og inneholder noe av støvet.

4.

Sprøyt taket med vann i små seksjoner slik at det ikke tørker mens du jobber . Vent 10 minutter for vannet å suge inn.

5.

Skrap taket med 6- eller 8-tommers putty kniver for å få ned popcorn fra taket. Når du har utsatt det underliggende taket i et område, tørk det rent med filler fuktet i varmt vann for å fjerne resterende popcorn. Fortsett til alle popcorn er fjernet.

6.

Rul opp gulvets plastfolie for å fjerne så mye av støvet som mulig. Rengjør rommet med et vakuum og vask veggene om nødvendig for å fjerne resterende støv.

Tips og advarsler

 • Tak installert til 1986 kan inneholde asbest eller bly. noen sjanse for at popcornloftet ditt kan inneholde asbest, ta kontakt med en profesjonell entreprenør eller byggherre før du utfører vedlikehold.
 • Popcorn tak, et spray-på takbelegg som ga en tekstur som ligner små biter av popcorn limt til taket, ble favorisert på 1970- og 1980-tallet. Når du fornyer eller remodellerer ditt hjem, kan du finne deg selv over et tak belagt med popcorn. Hvis du vil ekskludere dette fra ditt nye design, er det enkelt å starte med en flat, ny overflate med å skrap popcornmaterialet fra taket.

  Andre artikkelen

  Slik isolerer du veggene til et eksisterende mursteinhjem
  Hvordan å fullføre en hemlock gulv
  Hvordan reparere en bifold dør
  Slik installerer du Solar Panel Direction og Aiming Degrees
  Hvordan lage en kombinasjonsskjerm veranda og dekk
  Stålramme Vs. Wood Frame Manufactured Homes
  Energistøtte til villaeiere
  Hvordan erstatte Tongue u0026 Groove Porch Gulv
  Slik beregner du Dead Load
  Hvordan kutte stor flis
  Hvordan kutte tre med en hogssag
  Slik fjerner du galvanisert rust
  Slik avslutter du Sheetrock
  Cedar Stain Colors
  Tre som komposittmateriale
  Hvordan erstatte smuldrende gips over en peis mantel
  Hvordan tegne en Mosaic Backsplash
  Slik installerer du Keramisk Tile Over Old Vinyl Flooring
  Slik installerer du HardiBoard Lap Siding
  Slik skjærer du mildt stål