Den gjennomsnittlige kostnaden ved å feste et hjem

Den gjennomsnittlige kostnaden ved å feste et hjem 

Aluminium

Aluminium er et av de mange materialene som kan brukes til å skape et hus. En av de største fordelene ved aluminiumsving er at den ikke korroderer, kan ikke spises av termitter og andre parasitter og kan vare i 40 år. Men siden aluminium må males, kan det fade og skrelle. Aluminiumsbelegg koster vanligvis ca $2,50 til $3,50 per kvadratmeter pluss isolasjon, vedlegg og arbeid.

Vinyl

Vinylfasader er en av de mest populære former for hjemmekledning på markedet i dag. Dette skyldes i stor grad at det er billig, ikke å være malt og er værbestandig. Det er også enklere å rengjøre de fleste andre sidings, og det er veldig enkelt å installere og fjerne. Vinyl sidespor koster fra $1,00 eller mindre per kvadratmeter uten en profesjonell installatør, og fra $2,00 til $3,00 per kvadratmeter når profesjonelle installatører benyttes.

Tre

Trefelt er en form for sidespor som ikke brukes så mye nå som det har vært i fortiden. Men mange foretrekker treet, og det finnes flere forskjellige trefasevalgsmuligheter å velge mellom. Pine, sedertre og kryssfiner er alle populære valg. Vedkledning er en av de dyreste former for fasadering med priser fra $2,50 en kvadratmeter for kryssfiner til $8,00 for høyere kvaliteter av tre.

Cement

En annen form for sidespor som er mindre populær, er sementfasade. Det er nesten umulig å installere sementfasade uten profesjonell installasjon fordi det krever spesielle kutte- og hengende verktøy. Sementfasing er også veldig tung, noe som kan sette en belastning på noen husrammer. Cement sidespor er den dyreste formen av sidespor og kan koste fra $4,50 til $11,00 per kvadratmeter. Sementfasing kan gjøres for å se ut som stucco, mur, bergarter eller tre.

Betraktninger

Kostnaden for skottene alene er ikke den eneste kostnaden som er involvert i å erstatte siding på et hjem. Andre kostnader inkluderer: å fjerne den gamle sidespor eller rammebelegg, forberede rammen for sidespor og isolasjon, og værstripping. Alle vedleggene til sidesporene må også kjøpes, inkludert negler, kleshengere, lim og hjørnefinisher. Arbeidet er en ekstra kostnad som bør tas i betraktning. Generelt vil kostnaden for arbeidskraft være omtrent samme pris som materialene. Det er mange forskjellige typer hjemskjerming. Hver har en annen pris for materialer og installasjon. Før du starter et hjemprosjekt, er det viktig å være oppmerksom på alle kostnader som kan påløpe. Å vite den gjennomsnittlige kostnaden ved å feste et hjem er veldig gunstig for alle som er interessert i å bytte ut deres nåværende hjemside.

Andre artikkelen

Sunrooms Made Easy
Slik legger du keramisk gulvflis på en skrå gulvavløp
Hvordan bygge en hytte planløsning
Slik Bleed En Kjeleovn
Glass Block Masonry Ideer for baderom
Slik konverterer du tommer inn i millimetre
Slik bytter du bladet på en fast gjenvinnende sag
Sikkerhetsregler for bruk av Verktøy
Utendørs svømmebasseng Dusj Stall Ideas
Eldre produserte hjemmevarsel
Slik fjerner du telleren
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Hvordan kjøpe et modulært hjem
Hvordan får jeg mine dører sertifisert brann vurdert?
Drill Sharpener Instruksjoner
Hvordan Remodel et luksuriøst kjøkken
Hvordan lage en glassdør
Hvordan estimere grus for en kjørevei
Hvordan hente nivå betongankre for en gazebo
Slik bruker du merket papir under bergarter