DIY Porselen Tile Installasjon

DIY Porselen Tile Installasjon 

1.

Tegn en horisontal linje over veggen med blyant og nivå. Linjen skal plasseres opp fra gulvet med en høyde som tilsvarer høyden på en flis pluss u0026 frac14; tomme. Så hvis flisene dine er 4 tommer høye, må linjen være 4-1 / 4 tommer oppe fra gulvet. Marker også en vertikal linje gjennom veggen, fra gulv til tak, midt i midten.

2. Bruk en hakkede trowel spredt fliser mørtel hele bunnen av noen få meter veggen. Det kjente mønsteret av mørtelet lar deg se linjene dine gjennom det.

3.

Sett den laveste raden fliser på plass på veggen, starter ved den midterste vertikale linjen og henger dem under den horisontale linjen (så det er en kvart tommers mellomrom mellom bunnene på flisene og gulvet). Sett u0026 frac14; tommers mellomrom mellom flisene mens du hender dem.

4. Skjær fliser i de to ender av veggen for å passe der, scorer dem på fliseskjæret og snapper dem inn to. Heng dem med de kuttede sidene som vender mot veggens ender.

5.

Heng den neste raden opp igjen, starter med den vertikale linjen og arbeider mot endene. Legg til mer mørtel etter behov. Fortsett veggen rad for rad, plasser mellomrom mellom alle flisene og skjær endeflisen etter behov.

6.

La mørtelet tørke i 24 timer. Trekk ut avstandsstykkene. Føy veggen fra topp til bunn, bruk fugemasseflaten til å presse fugemassen inn i mellomrommene. Bruk en fuktet svamp til å tørke opp overflødig fugemasse.

Porselen fliser kommer i nesten alle størrelser og farger du kanskje vil, siden de er produsert i stedet for kutt fra stein. De er lettere å jobbe med enn steinfliser, da du kan klippe dem på en scoringsflis, uten behov for en våt sag. Du kan installere porselen på gulv (hvis du kjøper det tykt nok), men det er oftere installert som veggflis, da det ikke er så sterkt som stein og er vanligvis glasert til en glatt glans som ser bra ut, men det er ikke ' Det beste materialet å gå på.

Andre artikkelen

Slik installerer du en Lag Bolt
Radiant oppvarming problemer
Slik bruker du flytende gulvnivå
Slik installerer du 16X16 Wall Ceramic Tile
Hvordan å fargestoff ull teppe
Kvadratmeter til kvadratmeter-konvertering
Betyr Cedar Degvek?
Hvordan snu et kjøkkenskap i en forfengelighet
Ingredienser i klebemiddel
Montering av taklys
Tips om aluminiumskæring
Hvordan lage en loggstøtte
ADA Håndtakskrav
Slik byder du på nye takprosjekter
Bad Tile Alternativer
Cavity Wall Insulation Tools
DIY: Rip ut en undergulv og flis
Bygg Arbeidssted Sikkerhet
Hvordan male en epoxy gulv
Bruker for Cedar Wood