DIY Log Homes

DIY Log Homes 

Prosjektområde

Bestem prosjektets omfang fra starten. Tenk på bruken du vil ha for huset du bygger, sammen med bygningsstedet. Bygger du et feriehjem et eller annet sted isolert eller en 2500 kvadratmeter familie hjemme på en by mye? Bruken til hjemmet vil i stor grad avgjøre prosjektets kompleksitet og kostnader, og beliggenheten kan plassere begrensninger på prosjektets størrelse på grunn av transportkostnadene eller muligheten til senere å gi vedlikehold av hele året for den ferdige strukturen.

Hjemmedesign

Velg et design for ditt hjem når du har bestemt deg for størrelse. Bestem grunnlaget du vil ha, hvilken type isolasjon du skal bruke, takdesign og materialer, VVS- og sanitæranlegg, belysning og antall rom og romoppsett. Forsiktig planlegge alt som går inn i å gjøre hjemmet ditt til et ledig rom under designprosessen. Lei en arkitekt for å gi assistanse under designfasen for å veilede deg gjennom prosessen og å plassere designbeslutninger i blåkopi.

Kjøp tegninger av eksisterende design hvis du ikke ønsker å gå med den selvdesignede ruten. Det finnes hundrevis av planer, kjøpbare fra lokale arkitektfirmaer eller online fra nettsteder som log-home-planer. com. Bruk et arkitekturfirma til å konvertere en konvensjonell boligplan til en loggplan hvis ingen av de eksisterende planene som er tilgjengelige, passer til dine behov. Å kjøpe en ferdigblåste plan kan spare deg for å lage ditt eget design, samt kostnadene ved en arkitekt.

Scratch Build vs. Kit

Bestem om du vil bygge hjemmet ditt fra bunnen av, kutte, peeling og hakke på tømmerene selv, eller hvis du vil være bedre å kjøpe et kit til hjemmet. Pionerer klarte å bygge sine hjem. Men i motsetning til våre robuste forfedre, må du håndtere byggekoder og inspektører. Du må også vite nøyaktig hvilke trær som skal klippes for de beste loggene, både av strukturelle og estetiske årsaker. Med mindre du er svært erfaren med tømmerkonstruksjon, kan det være best å bygge hjemmet ditt fra et sett. Kjøp et komplett sett for å ha alt du trenger fra gulv til takfliser, alt forhåndskutt og nøye merket for enkel montering. Dette sparer tid og problemer med å velge og forberede veden og kutte ned på byggproblemer som kan oppstå fra dårlig passform eller uegnet materiale. Mange sett kan kjøpes fra tømmerstasjoner og til og med spesialtilpasset for å passe til ditt eget hjem plan.

Bygg hjemmet

Bygg ditt logghem er en komplisert prosess uavhengig av oppsettet. Du må følge planene nøye, og sørg for at alt materiale blir målt og plassert riktig. Hvis du valgte å bygge fra et sett, kan du følge sittehåndboken for å gjøre jobben enklere. Hvis du bestemte deg for å skrape bygningen, kan det bidra til å ta kurs i tømmerkonstruksjon før du begynner. En hjelper vil sannsynligvis være nødvendig for å plassere tømmerrader på grunn av størrelsen på tømmeret. Som et hvilket som helst hjem, begynn med et sterkt fundament, og legg deretter rammen. Bygg taket ditt i henhold til design og materialer. Fullfør loggen hjemme som du ville et vanlig hjem. Å bygge en logg hjem selv er et stort prosjekt som kan ta måneder til år å fullføre. Det krever dyktig håndverk og stor oppmerksomhet på detaljer for å sikre at hjemmet er strukturelt forsvarlig og trygt å bo i. Det er mange hensyn å ta hensyn til gjennom hele planleggings- og bygningsfasen. På slutten av prosjektet kan en dedikert gjør-det-selv byggherre stå tilbake og beundre det ferdige hjemmet, sikre at det representerer en applikasjon av ekte håndverk.

Andre artikkelen

Slik installerer du Cove Tile
Slik bruker du en oljebasert finish til tregulv
Hvordan skjule problemer der Crown Molding Meets
Hvordan planlegge og få tillatelse til et loft
Hvordan lage en jig for skaphåndtak
Slik reparerer du en DuraCeramic
Verktøy for graving av betong
Typer av murstein peker
Hvordan Finne Vegger I Dusj
Slik installerer du Pergo rundt dørrammer
Gassdeteksjonsmetoder
Typer av Drill Chucks
Effekten av sveising på høyt karbonstål
Slik installerer du håndklær i keramisk flis
Installasjonsveiledning for loftsstiger
Slik bruker du en garasjeåpner for en portåpner
Liste over materialer som trengs for å installere Vinyl Siding
Billige hytter i Windsor, Ontario
Hvordan lage et hjem med et innebygd kunststudio
Hvordan finne et hus i Springfield, Missouri