Billigste måten å dekke et kjellerloft

Billigste måten å dekke et kjellerloft 

Overhead Considerations

Arbeidet og materialene som kreves for å installere et tak i kjelleren, vil avhenge av hindringene du står overfor. Hvis du er heldig, blir ditt hjems arbeid og elektriske ledninger drevet gjennom loftet ditt . Hvis ikke, må disse elementene behandles under installasjonen. Du må også håndtere VVS og takhøyde. I mange tilfeller vil det ikke være standard 8 fot og vil kreve materiell modifikasjon og tilleggsoppbygging.

Sheetrock Ceiling

Hvis du ikke har noen overliggende hindringer som kanalarbeid eller elektriske ledninger, er det enkleste og mest økonomiske taket er arkrock. Standard 4-til-8-fots ark skal stå opp med gulvbjelker. Fest arkrocken med gipsskruer; med foten trafikk overhead, negler har en tendens til å jobbe gratis mens skruene forblir sikre. Hele arkarket er tungt og tungvint, så dette vil være minst en to-personers jobb. Når platen er installert, må du mudde over skruehodene og sømene, og deretter mage taket.

Slipteppe

Hvis det er overliggende hindringer i kjelleren, kan et dråpeloft være ditt mest økonomiske valg . Drop taket kan installeres like under hindringene og skjule dem fra visning. For å oppnå dette med en platerock tak, vil du trenge å bygge flere rammer som vil øke kostnadene dine sterkt. Et dråpeloft vil ha den ekstra fordelen ved å tillate enkel tilgang til kanalens arbeid og ledninger. Belysning vil også være lettere å installere i et takloft enn et takplate tak, med mange flere alternativer når det gjelder belysningsarmaturer. Når du vurderer hvilken type tak som skal installeres i kjelleren, har du to grunnleggende muligheter: et takhøyttak eller et takloft. Det som er mest økonomisk vil avhenge av hindringene i hjemmet ditt og hvor mange modifikasjoner som kreves.

Andre artikkelen

Slik får du ditt drømmehjem
Tekfoilisolasjonsinstallasjon
Hvordan å hente en bad dusj
Hvordan remodel et bad for tilgjengelighet
Mest populære Granit Countertop Farger
Slik påfører Epoxy Betong Gulvmaling
Slik kombinerer du to soverom
Slik fjerner du mal fra et trykkbehandlet dekk
Bygg Sikkerhet Site Tips
Slik installerer du en lysrør med lysstråle
Hvordan bygge en tillegg på en betong kjørebane
Kryssfiner Budget Gulv Alternativer
Hvordan lage din Mobile Home Green
Hvordan male Wood-Burning Ovner
Hvordan bøye en plast laminat counter topp
Slik fyller du potholes riktig i en grus kjørevei
Hvordan organisere Wood, Clutter u0026 File Cabinets i et kontor
Tips for å installere en hagebadekar i et mobilt hjem
Sander Typer for etterbehandling nye tregulv
Typer av stein for betong