Slik bruker du løftestropper

Slik bruker du løftestropper 

1.

Kontroller løftestroppene for å sikre at de er i god stand. Hvis du merker tegn på slitasje eller skade på løftesøylen, må du fjerne slynge fra service. Hent ekstra løftestropper for å erstatte eventuelle skadede eller slitte stropper. Les løftekapasitetsetiketten for å sikre at lastene som skal løftes, ikke overstiger løftesøylens maksimale kapasitet.

2.

Skyv den ene enden av løftesøylen under senteret av materialet som løftes. Trekk den enden du har glidet under lasten opp mot deg. Hold en sløyfe ende av løftesøylen i hver hånd. Skyv løkken i din høyre hånd (Loop A) gjennom løkken i venstre hånd (Loop B) Grab Loop A med høyre hånd og trekk mot deg. Loop B vil glide ned mot lasten som skal løftes, chocking lasten. Fest Loop A til kranekroken. Signal kranen for å løfte lasten. lasten for nivå. Hvis lasten er jevn, send lasten. En belastning på lavt nivå vil tippe. Hvis belastningstipsene, må du justere stroppen for å løfte lastnivået.

3.

Fest en sløyfe på fire løftestropper med samme lengde til kranettkroken. Legg en sjakkel i den andre enden av hver løftebøyle. Pass på at bøylene passer inn i løftehendene på lasten til løftes. Skru av hver sjakkel. Sikt løftekroppene inn mellom bøylene. Trekk i bøylebolten inn i bøylen for å sikre en sikker forbindelse mellom lasten og løftebåndene. Løft lasten for å sikre at den løfter seg lett og at alle tilkoblinger er sikre. Signaliser kranføreren først etter at belastningen er kontrollert for sikkerheten.

4.

Fest en sjakkel til et løfteøye som ligger på lasten. Skru av sjakkelen. Senter sjakkelen over øyebolten. Sett tråden inn i sjakkelen igjen. Skyv en ende av løftestroppen gjennom sjakkelen. Fest begge løkkens løkker til krankroken. Sørg for at lasten løfter jevnt og signaliserer kranføreren for å sende lasten først etter at belastningen er inspisert for sikkerhet.

5.

Kontroller hver sling etter alle de Kranheiser er ferdigstilt. Hvis noen slynger er skadet merker du slynge som skal slås av. Sørg for at slynge er tørr før den blir lagret.

Tips og advarsler

 • Ikke stå under en last som løftes eller støttes av løftestropper.
 • Løftestropper brukes til å løfte laster med en kran. En løftebøyle kan brukes som kurv, choker eller rett tilkobling. Øyeløppene på løftesøylen er koblet til slyngens kropp, og i mange situasjoner er løftesøylen parret med metallbøyler slik at du kan koble slynge til løftekroker festet til lasten eller til krankroken. Feil bruk av løftebøyle kan føre til alvorlig personskade eller død i kranløfteren.

  Andre artikkelen

  Varme generert av fluorescerende lyspærer Vs. Glødelamper
  Slik reface kjøkken tellere
  Ideer for kjøkkenforlengelser i Storbritannia
  Slik måler du kvadratfilmen til flis
  Forskjellen mellom en varmepumpe og gassvarme
  Er laminat tregulv bra for et kjøkken gulv?
  Hvordan sammenligne Vinyl Siding
  Hvordan fjerne korroderte bolter fra aluminium
  Hvordan bygge en stiftelse for en lagringsstasjon
  Hvordan heve Garage Floor til House Level for ekstra Living Space
  DIY Bead Board Ceiling
  Hvordan lage en kjøkkenøyle fra eksisterende møbler
  Hvordan Caulk en skorstein
  Slik: Pipe Cutter
  Hvordan Match Mortar
  Slik installerer du Terracotta Tile
  Slik reverserer du en tunge og groove tregulv
  DIY Utvendig Siding
  Slik Tile Around A New Bathtub
  Slik installerer du en badevifte i et eksisterende bad