Residential Natural Gas Service Information

Residential Natural Gas Service Information 

Historie

Selv om menneskeheten sannsynligvis har kjent at gass suger ut av bakken siden rundt A.D. 100, oppsto ikke den første forsettlige boringen for naturgass før 1827, ifølge departementet for energi. Den første naturgassrøret til privatkunder startet ikke før 1891. Robert Bunsen oppfant 'Bunsen Burner' noen år tidligere, i 1885, som tillot hjemmevann og matlaging ved hjelp av naturgass (se Referanser 1).

Betydning < / h2> Ved en 53 prosent brukstakt står naturgass som USAs nr. 1 valg for oppvarmingsbehov for hjemmet, rapporterer Energidepartementets energieffektivitet og fornybar energi divisjon. Det nest mest brukte oppvarmingsbrenselet er elektrisitet på 30 prosent. Vanligvis er oppvarmingskostnader den største delen av en amerikansk familiens månedlige bruksregning (Se Referanser 2).

Fordeler

Naturgass brenner mye renere enn kull og bensin og frigjør ikke partikler i luften, Ifølge energiforvaltningen. Selv om elektrisitet ikke produserer drivhusgasser direkte, bruker de fleste elektrisitetsprodusenter ineffektive fossile brensler som kull, noe som gir mye forurensning. Energi guru Michael Bluejay rapporterer at naturgass kan koste mindre enn elektrisitet, spesielt i California og nordøst, men dette avhenger av regionale priser og effektiviteten av utstyret ditt (Se Resources 2).

Redusere regningen din

Energistyrelsen gir deg nyttige tips for å redusere naturgassregningen. stater tilbyr nå 'kundevalg' -programmer som lar deg velge hvilken som helst leverandør, selv om den ikke tilbyr tjenester i ditt område. I 'kundevalg' står det at lokale bedrifter er e påkrevd å transportere og distribuere naturgass, selv om du ikke er deres kunde. Dette gjør at du kan handle for de laveste prisene i staten. Slå også av brennere når de ikke er i bruk, og utfør årlige inspeksjoner på utstyret ditt. (Se Ressurser 3).

Advarsel

Selv om naturgass utgjør svært liten risiko når den brukes riktig, rapporterer Ohio's Public Utilities Commission at en Feil installasjon eller funksjonsfeil kan forårsake katastrofale resultater. En naturgassbrenner som ikke tenner riktig, kan avgjøre dødelig karbonmonoksid. En gnist fra noe som et lys kan antennes naturgass ved lekkasje. Samfunnet har kjent om eksistensen av naturgass i århundrer, men utnyttet den ikke til privat bruk for 100 år siden. Å ha en naturgasservice installert i ditt hjem reduserer ikke bare klimagassutslipp, men det kan også spare penger på oppvarmingsregningen, avhengig av hvor du bor og hvilke apparater du kjøper. Du må også faktor i den potensielle sikkerhetsrisikoen forbundet med naturgass.

Andre artikkelen

Installasjon av brannsted
Hvordan legge Hardwood Flooring på Subflooring
Tile Countertop Options
Solpaneler Vs. Grønne tak
Hvordan bygge en Miter Box for Trim
Fordeler og ulemper med Linoleum
Hvordan bygge tre skap
Hvordan klare Mdf
Arc Welder Tips
Hvor kan jeg kjøpe garasjeporter på Internett?
Hvordan klippe trykkbehandlet tømmer
Florida Building Codes for skjerm rom
DIY Deck Post Repair
Slik installerer du Pergo Wall Molding
Hvordan få fliser og teppe å møte
Slik installerer du vinyllaminat over sementgulv
Hvordan sette Vinyl Siding på en dobbel-bred
Slik kanter Hardwood Floors til en kurve
Hvordan å tegne et tak av kvadratfot
Hjemmelaget Maple Syrup evaporators