Hvordan å figurere Square Footage for Tile Flooring

Hvordan å figurere Square Footage for Tile Flooring 

1. Bruk et uttrekkbart målebånd til å måle lengden og bredden på gulvet som skal flises, og skriv dimensjoner ned på et notisblokk når du går. Mål langs gulvet hvor den møter veggene. Hvis rommet ikke er nøyaktig firkantet, forestill det at det er delt inn i firkanter eller rektangler - slik at et 'L' -formet rom vil bestå av ett langt rektangel og en kortere som danner foten av 'L', for eksempel - og måler hvert kvadrat / rektangel enkeltvis.

2.

Multipliser lengden og bredden på rommet, eller av hvert kvadrat / rektangel målt sammen. Den resulterende figuren er kvadratfot av rommet eller torget i spørsmålet. Hvis du 'reagerer på flere firkanter i et merkelig formet rom, legger du til deres firkantede opptak for å få det totale arealet på rommet. Så hvis du fliser et rektangulært bad som er 8 fot med 5 fot, er den totale kvadratfoten 40 fot. Hvis badet ditt er en L-form som du delte mentalt inn i en 9 fot med 6 fot rektangel og en 6 fot ved 3 fot rektangel, er den totale kvadratfotografien 9 x 6 = 54 fot + 6 x 3 = 18 føtter for totalt 72 kvadratmeter.

3.

Beregn avfallet - det vil si de ekstra fliser som må kuttes for å fylle hull, hjørner eller langs vegger - ved å multiplisere den totale kvadratmengden med .05 dersom en profesjonell legger flisen .10 hvis du gjør det selv og .15 hvis rommet er merkelig formet eller du legger flisen diagonalt. Så i et rom som er 100 kvadratmeter, vil avfallet til en profesjonell tiler være 5 kvadratmeter, for du gjør jobben selv, avfallet er 10 kvadratmeter, og for vanskelige fliser jobber avfallet til en ekstra 15 kvadratmeter flis.

Legg til avfallstallet du har beregnet til total kvadratfot for å få det totale flisområdet du bør bestille. Så hvis rommet ditt måler 84 kvadratmeter, og du har beregnet avfallet på 10 prosent (det samme som å multiplisere med .10) for en total avfallsmengde på 8,4 kvadratmeter, vil din totale bestilling være 84 + 8,4 = 32,4 kvadratmeter. Hvis du ikke kan bestille den eksakte kvadratmottaket du trenger, runde du opp.

Tips og advarsler

 • Pass på at du inkluderer plassen under alle apparater du 'Jeg skal flette under (som kjøleskap, eller inventar som toaletter) i kvadratfotoppgjørene dine.
 • Ideelt sett bør du bestille alle flisegulvene for et hjem forbedringsprosjekt på en gang, pluss litt ekstra i tilfelle feil, og bare hvis du trenger å erstatte noen fliser senere. For å sikre at du får riktig mengde fliser, må du måle kvadratfotene av området som skal flislegges. Det kan hende du må flytte apparater og møbler ut av veien for å gjøre målejobben enklere.

  Andre artikkelen

  Fordeler og ulemper ved solpaneler
  Hvordan bli med limt laminatgulv med laminatgulv uten lim
  Slik installerer du en dampbarriere under et betonggulv
  Hvordan bygge Solar varmtvannspaneler
  DIY Vedlegg av en garasje
  Hvordan Estimere Tile Flooring
  Hvordan å refinfinere eller erstatte en tregulv
  Typer av tre gulv for en tilhenger
  Baderom Remodeling Styles
  Hvordan justere Tørrveggs stiler
  Slik måler du for undermount sink
  Hvordan bygge en billig hund hus
  Slik installerer du en Dekorativ Tile Backsplash Ridge
  Slik dekker du kjøkkenbordsplater
  Air Meisel Instruksjoner
  Slik bytter du filteret i en Sprite dusjhode
  Slik tegner du en stor kjøkkenøye
  Hvordan spare regnvann
  Hvordan male Limtefliser
  Hva er VCT Gulv?