Hvilken type blad er best for skjæreflis?

Hvilken type blad er best for skjæreflis? 

Hvor mange prosjekter

Hvis du bare gjør et lite prosjekt, trenger du ikke det beste eller dyreste bladet, som kan være godt over $100. Du kan kjøpe blader for mindre enn $20, men selvfølgelig trenger du noe som varer lenge nok til å fullføre prosjektet.

Diamantblader

Et diamantblad varer lengre fordi det har små diamantflis i felgområdet , som slites ned mens du bruker den, men holder avslørende nye diamantbrikker som du fortsetter å kutte. Dette øker bladets levetid.

Hastighet

Profesjonelle bruker tannede eller hakkede kantblader som gjør at de kan kutte raskere. En do-it-yourselfer vil mest sannsynlig bruke en tannløs eller kontinuerlig felgblad. Du kan forlenge livet med en dressingstein for å avsløre flere diamantflis i et tannløst diamantblad. Du kan også legge igjen noen av disse bladene bakover og deretter kutte i motsatt retning.

Våtkutting

Våtblad, de mest populære flisbladbladene, kommer i mange størrelser og priser. Vann holdes strømmer rundt skjæreområdet for å avkjøle bladet, så du trenger en vannkilde. Oppsettet kan ta lengre tid. De er ikke trette å bruke og muliggjør jevn og nøyaktig kutting fordi de ikke er håndholdte. Du kan lage lagerkjær (for kurver). Våtblader er også sikrere fordi de ikke skar lett gjennom huden.

Tørrskjæring

Profesjonelle er mer sannsynlig å tørke skjære. Tørrklinger er montert på en elektrisk vinkelsliper som du plugger inn. Set- opp er raskere, men grinderen er vanskeligere å kontrollere fordi den er håndholdt. Du kan bruke den til å kutte bakerbrettet, rive ut gamle fliser og lage skarver. En do-it-yourselfer har muligheter når det gjelder å kjøpe et blad for kutting av keramisk fliser. Beslutningen bør være basert på om du bare gjør ett prosjekt eller mange, hvor fort du vil kutte, om du er våt eller tørr, hvilken slags du så, bruker du og om du vil kutte andre materialer.

Andre artikkelen

Slik gjenbruker du keramisk fliser
Slik monterer du Bose Cube-høyttalere på taket
Slik legger du keramiske fliser langs kantene
Ideer til Formica benkeplater
Hvilken løsemiddel kan brukes til å fjerne caulk?
Energieffektive kilder til varme
Hvordan lage Stair Risers With Stringers
Slik setter du ankerbolter i en stiftelse
Bruk av en stiftpistol
Typer kobberpiping
Bluebird House Specs
Asfalt Vs. Cement kjørebaner
Hvordan kan du identifisere forskjellige tretyper?
Hvordan bygge en grønn hytte
Hvordan bygge en stiftelse med betongblokker
DIY Peis Installasjonstips
Slik utvider du en utvidbar dusjstang
Keramisk dusjkabinett Ideer
Kablingsinstruksjoner for en Hunter Ceiling Fan
Hvordan installere Aluminum Deck Rails for moderne utseende