Hvordan gi dører en ny finish

Hvordan gi dører en ny finish 

1.

Ta av døren av hengslene. Har du noen gang prøvd å sonde en dør som fortsatt var koblet til bygningen? Det er ikke morsomt. Ta av døren og fortsett videre. Du må slippe skruen ut av hengslene på bunnen og toppen.

2.

Slå av eventuelle accoutrement på døren din (det er støping eller dørhåndtak osv. ). Slip redskapene dine og gni over døren. Du vil fjerne eventuelle misfarging som kan ha utviklet seg gjennom årene. Ikke forvent at dette er en rask jobb, det vil ikke være.

3. Bruk en skraper for å komme ned i hjørnene som sliping vil savne. Bruk lett trykk, du vil ikke kaste ut noe av treet du prøver å refinish.

4.

Påfør lakk. Gjør dette i et godt ventilert område. Hvis du trenger å bruke en maske, må du stoppe hvis du begynner å føle lyset. Du må kanskje påføre et annet lakklag avhengig av dørens alder. Pass på at du dekker vinduene dine (hvis døren har vinduer) før du bruker lakk. Påfør lakkene på brikkene du fjernet fra døren også.

5.

Sett på igjen brikkene du har fjernet og heng døren tilbake på bygningen den kom fra . Stå tilbake og nyt det flotte arbeidet du har gjort.

Døren din er bleknet og grå og det begynner å se slitt og stygt. Du er en ganske praktisk person med verktøy og slikt, så du har bestemt deg for å takle prosjektet selv. Bra for deg. Du har din elektrisk sander (eller dine sandpapirplater hvis du er masochist), lakk og sikkerhetsutstyr (fordi du ikke vil få splinter i hendene eller øynene dine) og du er klar til å gå. Hva gjør du?

Andre artikkelen

Slik installerer du bad maskinvare
Sandblåsingsinformasjon
Hvordan å designe tilpassede skap
Hvordan finne gratis byggematerialer
Instruksjoner for å legge til elektriske uttak og lys
Hvordan klippe Wainscoting å passe
Hvordan oppdatere melamin skap
Slik bruker du et lasernivå i konstruksjon
Fordelene ved en solid betongblokkvegg
Ideer om hvordan man bygger et nytt hus
Slik oppvarmer du et hjem med elektriske bordplater
Slik festes et gulvreducer til keramisk flis
Cedar Siding Fordeler og ulemper
Slik bruker du en Stanley Miter Box
Hva er en god forsegler for betongbord?
Hvordan Dye Hjem Teppe
Typer av utendørs maling
Installere betong benkeplater
Hvordan rengjøre Cement Residue From A Wet Saw
Hvordan finne gjenvunnet eller bærekraftig tre for bygging