Guide til kjøp av tankless vannvarmer

Guide til kjøp av tankless vannvarmer 

Oppvarmingsalternativer

På forespørsel er varmtvannsberedere tilgjengelig i gass (naturlig eller LP) og elektriske modeller. Noen merker tilbyr både mens andre spesialiserer seg. Hvis ditt hjem er alt elektrisk, er avgjørelsen automatisk fordi det ikke er fornuftig å legge til en bensintank bare for å varme vannet.

Ellers kan gass vs elektrisk beslutning avhenge av om du bestemmer deg for å varme vannet til hele huset med en sentralisert enhet, eller for å supplere et eksisterende system med 'brukstank' tankløse enheter. Det er ikke praktisk å bruke gass som oppvarmingsalternativ for små varmer.

Hvis du bestemmer deg for en sentralvarmer for hele hjemmet, gir gass betydelig lavere driftskostnader i de fleste områder. Dette kompenseres delvis av høyere installasjonskostnader på grunn av behovet for spesialutluftning, og i noen tilfeller en større gasslinje. En elektrisk enhet tilbyr generelt lavere kostnader, enklere installasjon og bedre driftseffektivitet.

Dimensjonering

For å evaluere enten oppvarmingsalternativ må du vite hvor mye vann som skal oppvarmes og hvor mye. Sistnevnte er bestemt ved å subtrahere innkommende vanntemperatur fra ønsket varmtvannstemperatur. Tankless enheter er vurdert i grader av temperaturøkning ved en gitt flythastighet angitt i gallon per minutt. Pass på at enheten du velger, oppfyller dine behov.

Elektrisk oppvarmet

Ved bruk av elektrisitet som oppvarmingsalternativ, kan du legge til brukskomponenter for å supplere et eksisterende system. Dette kan være fornuftig hvis målet ditt er å unngå lang ventetid på varmt vann der brukspunktet er langt fra sentralvarmeren. Ved å bruke en eller flere små elektriske tankløse ovner kan det være svært kostnadseffektivt når du legger til en eksisterende struktur.

Hvis du velger det elektriske alternativet for å gi vann til hele huset, må du sjekke med elleverandøren din for å være Kontroller at ledningen til enheten er tilstrekkelig. Hvis ikke, oppgraderer faktoren til en ledningsnett for å tilfredsstille kravene.

Gassoppvarmet

Dette er ofte den beste måten å gå når du bytter ut en gassfyrt tradisjonell enhet som gir varmt vann i hele hjemmet. Det er imidlertid to viktige faktorer å vurdere før du gjør bryteren.

En gass tankløs enhet vil kreve betydelig høyere gassflytkapasitet enn varmen du erstatter. Sjekk med gassverktøyet eller propanleverandøren for å avgjøre om det er behov for større linjer eller trykkjusteringer.

Du må bytte ut eksisterende ventilrør med rustfrie ventilasjonsåpninger. I mange tilfeller vil ventilen kreve kondensavløp og en flap for å hindre tilbakestrømming av kjølig luft.

Disse kostnadene kan være betydelige og må tas i betraktning når du tar den endelige avgjørelsen. En rekke alternativer og hensyn er involvert i kjøp av en tankløs vannvarmer. Din beste strategi er å lære fordeler og ulemper ved hvert alternativ, og deretter ta beslutninger basert på din spesifikke situasjon. Denne prosessen sikrer at din endelige beslutning vil være en god.

Andre artikkelen

DIY Refinishing Wood Cabinets
Hvordan remodel badet i et mobilt hjem
Slik monterer du en dørlås
Lap Siding Installasjonsverktøy
Verktøy for å kutte murstein
Typer av solvarmeenergi
Hvordan utvikle uutviklet land
Slik kobler du to stykker tre-veggs skorsteinsrør
Slik bruker du en gassklientlommelykt
Hvordan å endre trapp bannisters
Slik installerer du et flisegulv i et oppe bad
Forskrift for baderom
Hvordan endre innfelt lys
Stadier av et kjøkken remodel
Hvordan bygge et Solar Composting Toalett
Ideer om hvordan man bygger et nytt hus
Om hjemmebyggede solvarmesystemer for bassenger
Hvordan kutte gittervinkler på Crown Molding
Planer for å lage en postboks post
Slik fjerner du et bad forfengelighet for å installere en skipsvask