Slik remodeler du kjøkkenet før ferien

Slik remodeler du kjøkkenet før ferien 

1.

Utnevne en pålitelig entreprenør som kommer godt anbefalt

Enig på hvilket grunnlag du vil bli belastet. Deretter arbeider hånd i hånd med entreprenøren din for å identifisere den mest tidseffektive måten å nå målet ditt.

Vurder hvert detalj forsiktig

Finn ut hva som kan (og ikke) være ferdig i tiden igjen. Du må kanskje gi opp noen av de mer spennende endringene du hadde i tankene. Hvis du ikke kan tenke på tanken, omstill jobben!

Kontroller budsjettet og oppdater planen

Pass på at alt passer inn i ledig plass. Få anførselstegn (inkludert ledetider) fra leverandører som entreprenøren har arbeidet før og anbefaler. Be om et anslag på lønnskostnader.

2.

Sanity Sjekk alt før du går til neste trinn

Trenger du virkelig å gå til ekstremer som å kaste ut skapene og kutte ut flisene? Utover å gjøre mindre rot, tilpasse nye topper og dører, og flislegging over fliser kan spare både tid og ekte penger !

Skriv en formell avtale med din entreprenør

Pass på at dette inkluderer et program, en timepris og en formel for fremdriftsbetalinger. Bekreft anførselstegn og ledetider med andre leverandører, og legg deretter ordrene dine.

3. Bruk forsinkelsen som følger produktivt.

Merk posisjonene til alt på kjøkkenmuren, så godt du kan Hvis noe ikke gjør det Jeg har rett og slett det sortert med entreprenøren med en gang. Bestem hvordan du skal overleve uten et kjøkken i noen dager.

Tips og advarsler

 • Hold deg unna TroubleMeet med entreprenøren i begynnelsen og slutten av hver dag for å vurdere fremdriften. Forutsatt at kjøkkenet er riktig forseglet fra resten av huset, la fagpersonene fortsette arbeidet og hengi seg til litt shoppingterapi i stedet. Du bør unngå å flytte målene mens du ombygger kjøkkenet ditt. Hold deg til den avtalte planen, og hva som helst annet du gjør, ikke gå i krig over små detaljer som kan løses senere. Fortsett oppdra goodwill med alle involverte, dette er den virkelige hemmeligheten for å få jobben til tiden.
 • Kom i gang med ombygging av kjøkkenet ditt med en gang! Det er på tide å legge penn til papir, og det er ingen tid å miste. Lag en grov skisse av hva du vil. Diskuter ideene dine med familien for å sikre at de også blir lykkelige. Følg deretter disse topptipsene for å få jobben gjort i tide.

  Andre artikkelen

  Den enkleste måten å gjenta kjøkkenskap
  Designløsninger for funksjonshemmede
  Hvordan å klynke et barn tak
  Slik kobler du solpaneler til huset ditt
  Vindu Screen Roller Tool Tutorial
  Slik installerer du et uttak i gulvet
  Slik bruker du epoksy for å reparere Corian
  Instruksjoner for installasjon av utskiftningsvinduer
  Hvordan meisle ut en dørlåsplate
  Hvordan kutte Fiber Glass Duct Board
  Hvordan gjenopplive plast badekar
  Instruksjoner for installering av en deadbolt
  Hva er forseglet keramisk flis?
  Slik installerer du 16X16 fliser til en dusjvegg
  Slik stopper du en rustfritt stålvask fra pitting
  Billige materialer for baderom remodeling
  Hvordan bygge en skur som lagrer tre
  Den beste metoden for kutting av HardieBacker
  RC Plane Hinge Type
  Hvordan trekke opp keramiske gulvfliser