Kjøkken Remodeling Tools

Kjøkken Remodeling Tools  Hvis du planlegger å ombygge kjøkkenet ditt i nær fremtid, få verktøykassen din i orden først. Avhengig av omfanget og omfanget av remodelen, vil du sannsynligvis trenge noen spesialverktøy for å hjelpe deg med å oppnå jobben. I en grunnleggende kjøkkenomforming kan det hende du trenger en samling av rørleggerens verktøy, tømrerverktøy og fliser eller steinskjæring verktøy.

Skiftenøkkel

En justerbar skiftenøkkel kan hjelpe deg med å fullføre et kjøkkenkrok som inkluderer installasjon av nye VVS-inventar. Du trenger en skiftenøkkel for å løsne og stramme muttere og bolter som holder kraner og søppelavsetninger på plass. En skiftenøkkel kan være nyttig om du fjerner gamle armaturer eller installerer nye.

Automatisk skrutrekker

En automatisk skrutrekker er nødvendig hvis du planlegger å fjerne gammelt skap eller installere nye skap hvor som helst på kjøkkenet ditt. En manuell skrutrekker vil også fungere, men en automatisk skrutrekker gjør arbeidet mye raskere. En automatisk skrutrekker gir også det ekstra dreiemomentet som trengs for å trenge gjennom studene når du henger nytt skap på kjøkkenveggene.

Snekkerens nivå

Med et nivå kan du sjekke arbeidet ditt mens du bygger ditt nye kjøkken . De fleste boliger er ikke helt nivå i gulvene og veggene, noe som kan føre til kroke installasjoner over hele hjemmet. Se etter en planlinje når du installerer nytt kabinett, og sett inn trebunn for å rette kabinettene om nødvendig. Bruk nivået til å Sørg for at flisene eller tregulvene er jevnt installert og korrigere ujevn overflater ved å justere lagene av mørtellim. Nivået bidrar også til å verifisere at benkeplaten er riktig installert. En ujevn gulvflate kan gjøre grunnskapet ujevnt, noe som kan føre til helling av benkeplater.

Rotary Saw

Et roterende skjæreverktøy er et uunnværlig verktøy for et kjøkkenoppussingsprosjekt. Flere vedlegg er tilgjengelige for den roterende skjæreenheten og allsidigheten til alle ows deg å fullføre mange remodeling oppgaver. Et roterende skjæringsverktøy kan brukes som en sag for å kutte treskjær eller trimskapasjer for å passe. Et metall skjæreutstyr gir deg mulighet til å trimme rør for rørleggerarbeid under vasken. Den roterende sågen brukes til å kutte fliser til gulv og benkeplater.

Hammer

Hammeren er en stift i ethvert kjøkkenomformingsprosjekt. Bruk en tradisjonell klohammer for å fjerne gamle negler fra veggen eller installer en treunderteller under benken. Du kan også bruke en klo hammer til å forsiktig tappe fliser på plass på gulvene, tellere og backsplash. Bruk en pneumatisk spiker hvis du planlegger å installere et stort område av tregulv.

Andre artikkelen

Slik installerer du Durock badmurer
Hvordan Lim Engineered Wood Floor
Hvordan erstatte Baseboard Trim i et teppebelagt rom
Gjør det selv Trim Work
Typer av transportører
Hva er forskjellen mellom brads og negler?
Hvordan legger jeg på en benkeplate til skap?
Den gjennomsnittlige kostnaden for å spraye for termitter
Residential Solar Panels Forklart
Old Barn Wood Ideas å bruke i et hjem
Når er det behov for en betongpumpe?
Ideer for laminat benkeplater
Kan du legge til en dampdusj på badet ditt?
Slik: Crown Molding på skap
Slik installerer du Timberline Roof Shingles
Kan du male vanntette veggpaneler?
Laminat benkeplater
Slik fjerner du Stair Balusters
Veggrammer Tips
Hvordan Spray Drywall Texture Med En Airless Sprayer