Slik installerer du Nafco Vinyl Tile Wood Plank

Slik installerer du Nafco Vinyl Tile Wood Plank 

1.

Klargjør undergulvet. Fest alle negler eller skruer med en hammer eller en skrutrekker slik at de er på eller under gulvnivå. Fjern alle spor av smuss, voks og fett ved å rengjøre gulvet med gulvvarmer, mopp og bøtte. La gulvet tørke.

2.

Mål med et målebånd for å finne midtpunktet på to motstående vegger. Ta en linje med en krittlinje. Gjenta prosessen med det andre paret av vegger. Poenget der linjene krysser er midt på rommet. Bestem at de to linjene danner perfekte 90-graders vinkler.

3.

Mål bredden på en Nafco-plank. Mål bredden på rommet. Hvis du skal ha smale grensestykker, må du justere midtpunktet for å unngå dem.

4.

Rør det våte settet som passer for Nafco-treplankstilen du valgte. Bruk en hakkel for å spre nok lim for å legge ned den første planken.

5.

Sett den første planken langs kalklinjen, kvadrer den ene enden mot kalkens motstående akse linje. Legg til mer lim i undergulvet. Fortsett å sette inn planker, svimlende utgangspunktet for hver rad med minst 3 tommer. Sett hver plank tett mot den tilstøtende planken. Det våte settlimet har en åpen åpningstid på 15 til 20 minutter, hvor du kan nullstille noen planker.

6.

Kutte utvendige eller ender i rad for å passe med en verktøykniv og en rett kant. Installer Nafco fliser slik at eventuelle kutt kanter går mot veggen.

7.

Rull hele gulvet med en 100 lb. gulvvals. Vent tiden som anbefales på limet, eller rullen kan forstyrre planker. Bruk en mindre rulle i tette områder som du ikke kan nå med den større rullen. La gulvene stille inn i minst 24 timer før du går på den.

Tips og advarsler

< / p>
 • La Nafco treplankfliser sette seg i rommet i minst 48 timer for å tilfredsstille romets temperatur og fuktighetsnivå.
 • Hvis rommet er stort, fullfør installasjonen i seksjoner.
 • Åpne vinduer for å gi god ventilasjon ved påføring av lim.
 • Når du ser på mulige gulvalternativer for hjemmet ditt, bør du vurdere hvordan hver flis eller plank vil se ut. Hvis du vil ha et gulvalternativ som gir et annet utseende på hver flis eller plank, ser du på Nafco-treplankgulv. Hver Nafco-plank er forskjellig fra resten. Mange av valgene tilbyr rullede kanter, noe som ytterligere forbedrer utseendet på Nafco-planken og gjør det til å ligne ekte tregulv. Hvis du er en do-it-yourselfer, kan du installere Nafco-fliser. Hver plank setter i lim for en rask installasjon.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge et bord så Rip gjerde
  DIY Peisramme Konstruksjon
  Slik isolerer du et loft gulv med skum
  Hvordan henge en tung speil på gipsvegg
  Hvordan bestemme hvor mange betongblokker i en rad
  Hvordan bygge en enkel dør Pantry kabinett
  Room Remodeling Ideas
  Slik bruker du en tre meisel for et dørhengsel
  Kitchen Counter Topper Fordeler og ulemper
  Innblåsing i isolasjon
  Glassfiber vs. Asfalt taktekking
  Fremgangsmåte for å bygge en betongbord
  Slik justerer du Dorex-dørlukkere
  Kan du endre farge på fliser i et bad?
  Klassisk asfalt helvedesild Installasjon
  Delta Tabellhistorie
  Slik installerer du svart papir for Stucco
  Alternative metoder for trebrennende peiser
  Typer av Siding Shingles
  Slik kobler du til et lysuttak