Korrekt utarbeidelse av nettsted for forutskårne trinn

Korrekt utarbeidelse av nettsted for forutskårne trinn 

Grunnleggende basis

Når trinnene er bestilt, må siden for trinnene utarbeides. Den enkleste måten å forberede nettstedet på er å sørge for at det er nivå. Forstøpte trinn kan installeres på omtrent alle overflater, men skal aldri installeres på en trebunn. Det er noen enkle baser som er enkle å lage for å danne den solide basen som trengs for trinnene. Uansett hvilken base som er valgt, er det viktig å sikre at basen er nivå. Det enkleste å gjøre er å jevne ut bakken. Ved jevnlig utjevning, er det bedre å fjerne jord for å gjøre grunnnivået enn å legge til nivå.

Crusher Run CR-6 Base

For denne typen base må bakken grave minst 6 inches. da må CR-6 legges til og tampes. Ved tamping av basen vil tilsetningen av vann til å våte stenen og støvet gjøre basen mer solid på grunn av det resirkulerte betongstøvet i blandingen.

Betongplate

Denne typen base kan være den lengste, og kan enkelt installeres. Jorden skal utgraves 10 tommer. Deretter skal et lag av CR-6 legges til og tampes til en tykkelse på 5 tommer. Endelig bør basen være innrammet og betong strømmet til tykkelsen på en 2 av 6 stående på kanten. Når tørr, ca 48 timer, kan trinnene installeres.

Uansett hvilken base som er bestemt, må det tas hensyn til at trinnene skal sitte og møte verandaen eller dørveggen i riktig høyde. En tommelfingerregel er å anta 7 tommer for hvert trinn, så en 4-trinns precast vil være 28 tommer høy. Pre-cast konkrete trinn er en kostnadseffektiv og enkel løsning når du bestemmer deg for hvordan du kommer fra bakken til gulvnivået av huset. De kan enkelt installeres, og lett vedlikeholdes og endres om nødvendig. Pre-cast skritt kommer i mange stiler og kan passe utseendet til ethvert hjem.

Andre artikkelen

Loftet Ideer
Aluminium Power Cable Fordeler
Slik legger du flytende gulv over flislagt flis
Slik legger du keramiske fliser over gamle benkeplater
Hjemmelagde solpaneler og samlere
Hvordan å fullføre en peis hearth
Plastic Extrusion Technology
Slik installerer du et laminatlås-in systemgulv
Slik planlegger og installerer et kjøkken
Hvordan bygge en Custom Radius Interior Door Jamb
Hvordan opprettholde bærekraftighet: Del 19
Hva gjør godt sandpapir?
Hvordan finne gulvplanene til et eksisterende hjem
Flat Roof Step-by-Step
Tips for å bygge en Acre Stock Pond
Fordeler av betong benkeplater
Slik konverterer du et loft til et bonusrom
Slik sjekker du et batteridrevet batteri
Slik reparerer du baderomspåvirkning
Mdf farer