Hvordan bygge en tre trapp jernbane

Hvordan bygge en tre trapp jernbane 

1.

Kontroller lokale bygningskoder for å bestemme den nødvendige høyden på rekkverket og avstanden som trengs for balustrene (de små vertikale stolpene som støtter den øvre skinnen). Design rekkverk med disse kravene i tankene. Racket bør utformes med et øye mot montering i sømløs med utformingen av resten av trappen og hjemmet.

2.

Monter innlegget ved å plassere det på slitebanen av trappets laveste trinn og spore rundt basen. Bruk et stikksagblad til å kutte hullet for innlegget. Slip innlegget gjennom hullet og bruk deretter et innleggsnivå for å kontrollere at innlegget er vertikalt nivå. Sikre innlegget til trappen ved å bore to forsenkringshull i innlegget en oppå den andre og klare hullene i forsenkingshullene gjennom både stolpe og trapp. Legg en vognbolt gjennom hullene og fest den med en vaskemaskin og mutter inne i trappen.

3.

Klem en 2 x 4 treningsbane til innlegget og bruk et nivå som er festet til et målebånd for å måle avstanden mellom skinnen og den andre trappen. Klem den øverste enden av skinnen til taket eller veggen hvor skinnen slutter, slik at høyden mellom den siste trappebanen og rekkverket er den samme som den mellom det andre trinnet og rekkverket, og markerer plasseringen med blyanten. Tegn en linje på posten ved hjelp av bunnen av 2 x 4 som en veiledning for å kutte innlegget slik at det passer rygget. Klipp innlegget til riktig vinkel og høyde satt av den tegne linjen.

4.

Installer en fane i toppen av innlegget som vil skape en sammenføyning mellom innlegget og trappeskinne. Opprett tabellen ved å tegne en skjære linje på innlegget høyden på den foreslåtte sporet på minst 1/3 tommer i dybden. Bruk en håndsav til å kutte langs denne linjen, etterlater en fane som er bredden på den tiltenkte skinnen.

5.

Kutt sporet som passer til tappene i undersiden av håndlisteret bruker en ruter.

Monter trappeskinnen ved å justere skinnen langs de tidligere merkene. Bor et hull inn i taket eller veggen der skinnen ender og plasser en Lag skjoldet i hullet. Lagsskjoldet er utformet for å holde den uhullede lagsskruen som brukes til å feste rekkverket. Fest rekkverket på plass med lagskruen og en vaskemaskin.

7.

Lim skinnen på stolpen og fest den på plass med en spikerpistol. Mål og skjær de resterende balustrålene til høyden mellom slitebanen og skinnen ved hjelp av riktig vinkel på rygg. Hver baluster skal ha samme bredde som ryggspor. Installer to per trinn ved å lime hver baluster på plass og sikre dem ved hjelp av en spikerpistol.

Sand kantene på rullen og fullfør trappene med to strøk poly uretanfarge.

Tips og advarsler

 • Bruk vernebriller og arbeidshansker når du skjærer og spiker trappmaterialene.
 • Å bygge en tretrapp kan være en komplisert prosess. Det krever litt kunnskap om snekring før du takler installasjonen, men resultatene kan være en vakker håndbygget skinne som varer i årevis mot det tøffeste nivået av daglig bruk. Skinnen kan bygges utelukkende med verktøy og utstyr som finnes i de fleste boligforbedringsbutikker.

  Andre artikkelen

  Slik dekker Ved med en Tarp
  Hvordan velge et boligmateriell
  Slik installerer du metallstykker mellom teppe og linoleum
  Hvordan gjøre huset ditt mer miljøvennlig
  Hvordan fjerne Bubbly White Mold fra en pause i kjelleren veggen
  Hvordan remodel en Backsplash
  Slik installerer du teppstein gulvfliser
  Verktøy som trengs for å bygge logg hus
  Hvordan bruke en Bolt Flat Washer
  Travertin Vs. Tumbled Marble
  Slik hindrer du rust på metall negler
  Installasjon av doble kjerne døde boltlås
  Blåsisolering Dampbarriere Installasjon
  Vinyl Vindu Problemer
  Slik installerer du helvetesild raskt
  Hvordan beregne leie ganger per kvadratfot
  Slik legger du en Cement Board Tile Floor
  Problemer med lavspenningslys
  Slik bytter du Plastic Bubble Skylight Parts
  Når fliser en vegg, hvordan passer du på den elektriske dekselet?