Slik installerer du fliser til Backerboard

Slik installerer du fliser til Backerboard 

1.

Installer bakplaten over undergulv eller gips, og start i et hjørne av området, og legg stykkene i forskjellige rader. Bruk din hakkede trowel til å spre tinsett mørtel før du legger hvert stykke. Trykk på stykket på plass i mørtel, og vask deretter galvaniserte skruer hver fot av det. Sett skruene på skruene litt under overflaten av brettet. (Merk: Hvis du gjør en vegg, må du sørge for at skruene går gjennom pinner.) Kutte endestykkene etter behov ved å score med en knivsniv og knipse stykket.

2.

Legg porsjens gipsbånd over sømmer mellom stykkene på bakplate. Spred tinsettmørtel over båndet og over skruehullene, ved hjelp av den flate siden av trowel. Få mortaret veldig jevnt og flatt. La det tørke. /p>

3.

Bruk ditt nivå, målebånd og blyant for å markere linjene for flisene dine. For et gulv, løp to kryssende linjer gjennom midten av gulvet og begynn å flette på krysset, for en vegg, løp en vertikal linje ned midt på veggen og begynn å flette på bunnen av veggen på den ene siden av linjen.

4.

Spred tinsettmørtel over noen få kvadratmeter ved siden av retningslinjene din, ved hjelp av din hakkede trowel. Trykk på første flis på plass. Vri flisen litt slik at den danner segl med mørtel. Legg dine neste fliser med linjene og de andre fliser som guider . Sett fliser mellom flisene for å få en konsistent fugemasse. Klipp fliser på kantene etter behov. Trekk ut alle avstandsstykkene.

Etter at flisene er satt, må du bruke den ferdige blandingen på flisene med fugemasseflaten, trykke den inn i linjene og klemme overflaten grout av flisene. Tørk av alt med en fuktig svamp for å rense flisens ansikt og glatt ut linjene. La grout sett.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du skar fliser.
 • Cement backerboard har blitt standarden for legging eller hengende fliser, som erstatter kryssfiner underlag og våtrock vegger som pleide å bli brukt. Cement backerboard, når den er riktig installert, gir en konkret soliditet til overflaten, noe som er viktig for fliser, siden enhver bevegelse i underlaget kan forårsake sprekkdannelse. Cement backerboard er også fuktsikker, så det er ingen fare det vil myke og bøye hvis vann kommer til seg. Det er litt arbeid å installere, men verdt innsatsen for et problemfritt fliseprosjekt.

  Andre artikkelen

  Sømløse Gutters Vs. Vinyl Gutters
  Slik oppretter du tilpasset Windows i Revit
  Alaska Home Building Informasjon
  Slik bruker du en Hyde Drywall Sander
  Slik strammer du boltene
  Typer HardiePlank Siding
  Hvordan tegne en hjerte
  Billigste måten å bygge en garasje på
  Metal sveiseverktøy
  Elektrisk inspeksjon sjekkliste
  Slik legger du keramisk flis i en dusj
  Slik isolerer du et bonusrom
  Slik fjerner du Linoleum fra undergulvet
  Slik installerer du Home Legend Bamboo Flooring
  Plyfloor Underlayment Installasjon
  Den beste måten å fjerne sponplater gulv
  Hvordan bli med en PVC-rør
  Slik fjerner du mal fra et pre-behandlet treverk
  Slik installerer du Sheetrock
  Block Mantel Ideas