Slik installerer du fliser i et sildbeinmønster

Slik installerer du fliser i et sildbeinmønster 

1. Legg ut flere rektangulære fliser i hjørnet av rommet hvor du vil begynne installasjonen til å øve mønsteret og bestemme kuttene. Legg den første flisen i hjørnet, presset i lengderetningen mot den tilstøtende veggen. Legg den andre flisen, så den korte siden ligger mot den første siden av den første, og den lange siden er mot den tilstøtende veggen.

2. Marker neste flis halvveis med en fett blyant, og kutt flisen i en halv med en fliser våt sag. Plasser hver halv flis mot veggen ved siden av enden av de to første flisene. Legg de neste to flisene ved siden av halvflisene, slik at de korte endene av flisene er mot veggen, og flisene strekker seg forbi halvflisene inn i rommet.

3.

Begynn å legge de indre fliser inn i rommet ved å plassere en flis ved siden av den første flisen og dens tilstøtende halvflis, slik at den ligger i lengderetningen mot dem som beveger seg inn i rommet. Neste flis skal legges med den korte enden som støter mot den siste flisen, og den lange siden strekker seg opp mot flisene mot motsatt veggen. Dette er begynnelsen på sildbenet mønsteret; Du vil fortsette nøyaktig samme mønster til det motsatte hjørnet av rommet, legger hjørneteglene sist.

4.

Ta opp flisene i samme rekkefølge du legger dem ned og nummer dem på baksiden med en fett blyant. Spred mortel inn i hjørnet med en trowel, kamme den til mørtelet er en lik dybde. Trykk fliser i mørtelet i samme mønster du først la dem ut, etter tallene du skrev. Trykk en sperreavstand mellom hver flis for å holde mønsteret perfekt firkantet og til og med når du beveger deg inn i rommet.

Spred en liten mengde mørtel av gangen mens du flytter inn i rommet. Fortsett å kutte hver tredje flis rundt omkretsen halvveis på våtsag for å fullføre mønsteret. Når du nærmer deg det motsatte hjørnet av rommet, reverser du mønsteret du lagde dem inn; De to hjørnene blir lagt sist. Ta av fargestoffrørene etter ca. en time.

6.

La mørtelet tørke i 24 til 48 timer, og grout sildbeinmønsteret. Bruk en gummiflate for å skyve fugemassen inn i leddene i mønsteret, og skrap toppene av flisen med flatens kant for å fjerne overflødig fugemasse. Vent 10 minutter og rengjør overflødig fugemasse av sildbensinstallasjonen med en fuktighet grout svamp.

Et sildben mønster er en av de eldste fliser og murstein design fortsatt i bruk i dag. Sett på gulv, utendørs murstein terrasser og kjøkken backsplashes, mønsteret består av rektangulære formet fliser, eller subway fliser. Selv om flisene selv er festet til underlaget som andre fliser, startes et sildbeinmønster i hjørnet av en installasjon, i stedet for i midten som de fleste flisemønstre er. Dette gjør at flisene beveger seg ved en diagonal over rommet i det tradisjonelle 'glidelås' utseendet.

Andre artikkelen

Hvordan å glatte silikon caulk
Hvordan forhindre støvbygging i tak
Loftet isolasjonsprosedyrer
Hvordan klargjøre bakken for en betongplate
Produserte boligfakta
Definer Siding på et hus
Slik kjøper du eksisterende husplaner i Sør-Florida
DIY: Trekk ut Pantry
Hvordan bestemme kostnadene ved å ombygge en garasje
Hvordan klynke en takventil
Slik installerer du en OSB
Slik installerer du et badekar Flush to the Wall uten flis
Slik installerer du skyvedører
Slik reparerer du en Dewalt batteripakke
Slik bytter du en inngangsdør og ramme
Hva er den beste måten å lydisolere en kjeller tak?
Hvordan slå av hjemme og bruke mindre energi
Hvordan spare penger med billigere energiforbedringer i hjemmet - Del 1 av 3
Slik legger du til en visning på en boretrykk
Hvordan komme i gang på et solenergisystem for hjemmet ditt