Hvordan estimere kostnaden for en keramisk flisegulv

Hvordan estimere kostnaden for en keramisk flisegulv 

1.

Mål den første lengden på gulv som skal flises fra vegg til vegg (legg et målebånd på gulvet, mot en vegg gjør dette lettere). Skriv denne måling ned, inkludert hele målen (fot og tommer).

2.

Gjenta trinn 1 på vinkelrett lengde på gulvet, og multipliser disse to målinger med hverandre til Beregn det totale arealet (i kvadratmeter) av gulvet som skal fliser.

3.

Gjenta trinn 1 til og med 3 på gjenværende gulvflater som skal flises, holde orden på kvadratfot for separate rom på papiret.

4. Legg til kvadratfotene av rommene sammen for den totale kvadratfoten av gulv som skal flislegges for jobben.

p> 5.

Multipliser totalt kvadratfot av gulvene etter kostnaden (per kvadratfot) av flisen du skal bruke; multipliser dette tallet med 1,1 for å legge til 10 prosent til kostnaden for å ta hensyn til eventuelt bortkastet materiale, og skriv dette nummeret ned.

6.

Del den totale kvadratfoten på gulvet overflate av områdets dekning per pakke av limet du skal bruke (denne dekningen vil bli oppført på emballasjen til materialet) for å bestemme hvor mange pakker med lim du trenger. Multipliser antall pakker som kreves med 1,1 for å legge til 10 prosent for materialavfall, og multipliser dette tallet på bekostning av materialet per pakke for den totale kostnaden av lim.

7.

Legg til kostnadene fra trinn 5 og 6. Dette er din estimerte totale materialkostnad.

Tips og advarsler

 • Hvis du måler et rom som inneholder mer enn fire vegger, hjelper det hvis du bryter opp rommet i deler som kan være enklere å legge sammen senere.
 • Med mindre du allerede har alt verktøy og utstyr som er nødvendig for å fullføre denne jobben, kan det hende du trenger å legge til kostnadene for disse verktøyene til den totale materialkostnaden.
 • Keramiske fliser er et attraktivt og slitesterkt gulvalternativ for nesten alle bruksområder. Som de fleste byggematerialer kan fliser variere drastisk i pris avhengig av flisetype og produsent, slik at estimering av flisekostnadene kan bidra til å gjøre din endelige beslutning. Flisestimeringsprosessen er en lett nok oppgave for nesten alle å oppnå på en dag, avhengig av størrelsen på bygningen.

  Andre artikkelen

  Kjøkkenskapet Maskinvare Kjøpsråd
  Hvordan installerer jeg en takvifte i et 1850-talls gårdshus?
  Dusj Sikkerhetsprodukter
  Slik Sand og Paint Tregulv
  Styrofoam Holdbarhet
  Hardwood Floor Vs. Tile Flooring
  Slik legger du flisene enkelt
  Slik installerer du Tile Baseboard
  Tile forslag for rullestolvennlig baderom
  Hjemmelagde solvarmepaneler
  Hjem Egenkapital og Remodeling
  DIY Solar Vannvarmer Samler
  Slik bøyer du MDF
  Hva er Pergo Wood?
  Jatoba Hardwood Beskrivelse
  Hvordan tegne en dusj bad
  Slik blander du tynn sett
  Slik måler du fuktighetsinnholdet i Sheetrock
  Hvordan vet jeg hvor å klippe fuglens munn i en rygg?
  Instruksjoner for etterbehandling av en fersk herdet betonggulv