Slik installerer du et medisinbryst

Slik installerer du et medisinbryst 

1.

Merk det generelle området på badet hvor du vil at kabinettet skal henge med blyant. Dette kan være en rektangulær form som er litt større enn kabinettet.

2.

Finn veggpinner i området for brystet ditt med en studfinner. En studfinder fungere ved å måle veggtettheten og varsle brukeren når tettheten endres, betegner en stud. Klipp 4-tommers firkantede hull på hver side av veggen stud med nøkkelhull kniven.

3.

Se inn i veggen gjennom hullene du har laget. Bruk lommelykten, sørg for at det ikke er noe som hindrer plasseringen av medisinbrystet.

4.

Hold kabinettet mot veggen slik at den er i behagelig høyde (tradisjonelt toppen av et medisinbryst er 72 tommer fra gulvet, men dette er ikke en hard og rask regel). Sørg for at den er våt og flat og spor kontoret på veggen med en blyant.

5.

Klipp ut veggen i brystet på veggen med nøkkelhull sag. Fjern alt gipset innenfor omrisset.

6.

Fjern området bak gipsplaten av eventuell rusk. Bruk en hacksag til å kutte bort eventuelle gipsskruer som kan være i vei for installasjonen.

7.

Klipp veggen i åpningen med håndsagen. Det bør være en veggstud i åpningen - de fleste medisinske kister er minst 18 tommer lange og veggpinnene er tradisjonelt 16 tommer fra hverandre. Pass på at kuttene dine er på nivå. Når studen er fjernet, plasser medisinens bryst i åpningen for å sikre at den passer.

8.

Skyv 2-til-4 inn i rommet du opprettet, og trykk det så det er flush mot neste intakte vegg stud på begge sider av cut stud. Klipp 2-ved-4 slik at det er jevnt med kuttvegget. Gjør dette på begge sider av veggen stud på toppen og bunnen av hullet. Plasser konstruksjonslim på treet og skru 2-ved-4 i hullet gjennom gipset over og under åpningen og i en vinkel inn i den delen av veggen stud du ikke kuttet inn.

9.

Mål avstanden mellom 2-til-4-tallet du satte i toppen og bunnen. Klipp ytterligere to stykker 2-ved-4 til disse målingene. Disse vil ramme siden av skapet Plasser disse brikkene i åpningen selv med kantene på åpningen og skru dem på plass gjennom gipset.

10.

Sett skapet inne i åpningen. Skru skapet inn i 2-til-4-rammen du har bygget. Når kabinettet er på plass, hold det rundt kantene der det møter veggen.

Tips og advarsler

 • Få noen til å hjelpe med dette prosjektet for å holde kabinettet mens du skisserer det, og for å hjelpe deg med å legge vedkanten på brystet.
 • Pass på at de første kuttene er grunne siden du ikke vet hva som er bak veggen, og du vil ikke kutte noen elektriske ledninger eller pip ing.
 • Badene er notorisk små og ofte finner du at redskapene til et badrutin er tilfeldig plassert overalt. Hvis dette høres ut som ditt bad, kan det være på tide å installere et medisinbryst i veggen. Å legge et medisinskast på ditt bad er ikke den enkleste tingen å gjøre, men det ekstra lagringsområdet vil være en godsend.

  Andre artikkelen

  Hvordan designe rom med programvare
  Kostnaden for å bygge en garasje
  DIY Foundation Room Addition
  Hvordan kutte skjemaer for å lage sementstrinn
  Slik organiserer du butikkverktøy
  Hva er fordelene med passiv solvarme?
  Hvordan Stain u0026 Larn Red Oak Cabinets
  Hvordan bygge tre trinn til en dør
  Hickory Wood Egenskaper
  Slik installerer du Cork Floating Plank Flooring
  Pneumatiske Tørrveggs etterbehandlingsverktøy
  Slik kobler du en Shop Vac til en Miter Saw
  Hvordan firkantet et hjørne ved hjelp av 3-4-5-metoden
  Trimming Instruksjoner for en laminatgulv
  Slik bruker du C-klemme til løfteutstyr
  Hvordan lage trehåndtak på tre dreiebenk
  Hvordan gjenopplive plastrør
  Hvordan måle å installere et nytt toalett
  Slik jobber du med oljebasert interiørmaling
  Slik kutter og installerer Formica countertops