Hvordan bygge et skråt taklagringshus

Hvordan bygge et skråt taklagringshus 

Grunnplanlegging og gulvplattformramme

1.

Nivå området for skuret som overstiger størrelsen på skuret. I denne utformingen skal området som skal nivelleres og ryddes være 12-14 mm for å gi ekstra rom for bevegelse.

2.

Ramme gulvkonstruksjonen på 16 tommers sentre ved hjelp av trykkbehandlede 2-by-6 plater og 16 penn galvaniserte negler. De faktiske dimensjonene på gulvet vil definere ytre dimensjonene på skjulet ditt, så vær forsiktig her og planlegg deg for å bestemme sluttstørrelsen.

3.

Fest 3/4-tommers CDX kryssfiner til gulvrammen. Det vil bidra til at alle hjørner er firkantede. Fest kryssfiner ved hjelp av 2-tommers lange eksteriørskruer. Plasser det første arket på gulvrammen i et hjørne med 8-fots lang retning av kryssfiner orientert med 12 fots lang retning av skuret. Legg det andre arket av kryssfiner diagonalt over fra det første.

4.

Klipp og pass de andre laken av kryssfiner for å dekke gjenværende gulvramme. Det er viktig å forskyve kryssfinerarkene for å sikre at sømmer ikke er alle på samme linje.

Bygg veggene

1.

Ramme en av veggene er 9 meter høye på 24 tommers sentre ved hjelp av standard 2-by-4 studs. Det har blitt vist i laboratorietestetester at 24-tommers sentre bare reduserer den samlede styrken til en innrammet vegg med ca. 10 prosent, men reduserer materialkostnadene med opptil 20 prosent sammenlignet med 16-tommers sentervegger.

2. Legg et ark på den vertikalt rillede 3/4 tommers siding i hver ende av veggen for å legge til stivhet og sørg for at veggen er firkantet. Stå opp veggen og sett den på plass med et par lange brett.

3.

Ramme de andre tre veggene 8 meter høy på 24-tommers sentre ved å bruke standard 2- ved 4-studs. Følg de samme instruksjonene i trinn 1. En av veggene skal bygges for å imøtekomme en 36-tommers bred forhåndsrammet dørramme.

4.

Rammer åpningen til plass til døren du kjøper, men 36-tommers bred skal være minimum.

5.

Legg til en ekstra 2-ved-4 på hvert hjørne for å fungere som en forsterkningsnagler til Fest de tilstøtende veggene sammen i hvert hjørne. Hjørnene på alle veggene skal overlappe dekker hele rammen av gulvrammen.

6.

Mål og trim for å passe på resten av sidesporet for utsiden av veggene . På dette punktet er det mye lettere å bruke primer og maling, slik at du kanskje vil gjøre det nå, men dette kan alltid gjøres når bygningen er fullført.

Bygg taket

< p> 1.

Legg hvert takstøfter, en om gangen, over takets tak. Dette er en lang spenning, så en støttebjelke blir brukt i midten av rafterspenningen. Strålen er bygget ved å knuse to 2-for-6-fots brett sammen og plasseres for å støtte alle taktakene omtrent i midten av de to 12 fot lange veggene.

2.

Ramme taket med 14 fot lange 2-til-6-plater som er kuttet til 13 fotlengder (ja det er litt avfall, men du kan ikke kjøpe 13 fot). De ekstra lange plankene tillater for en 12-tommers overheng på siden av skuret. Ramme taket på 16-tommers sentre ved hjelp av sementbelagte 16-penny negler.

3.

Dekke takstengene på topp med 7/16-tommers tykt orientert strandbrett (OSB). Ved å montere OSB ligner på kryssfiner på gulv. Sørg for at sømmen er forskjøvet for å gi styrke til taket.

4

Bruk en god primer og maling for å dekke undersiden og kantene på eves og takspydene.

5.

Dekk hele taket med tjære (filt) papir ved hjelp av en stifthammer og 3/8-tommers lange stifter. Ta trim av takpapiret rundt kantene på taket.

6.

Påfør en aluminium dråpe kant til taket på taket. Bruk bølgepappmateriale til taket. Det er litt dyrere, men det er lett å resirkulere og varer mye lenger enn standard asfalt helvetesild. Fest bølgepappmaterialet ved hjelp av produsentens anbefalte skruer for å unngå lekkasjer.

Fullfør og trim

1.

Fest ønsket trim rundt den innrammede døråpningen ved hjelp av galvaniserte ferdige negler. Du kan også bruke trim rundt takbjelkene, men nye moderne skur pleier vanligvis å gå ut av dette trinnet og velge et taktak som er malt eller farget.

2.

Bruk 1 / 4-tommers tykk pleksiglass for å fylle ut de åpne sidene av de skråveggene. Lag en pappsmal og deretter ha plexiglasset skreddersydd av en glassbutikk. Bruk 1-by-2-tommers brett til å bygge en ramme rundt plexiglasset for å holde den på plass. Siden dette designet ikke har noen andre vinduer, slipper disse områdene veldig naturlig ut.

3.

Lakk alle ytre overflater etter ønske, men begynn med å bruke utvendig klasse treprimer før du påfører noen maling for å forsegle overflatene til utvendig bruk.

4.

Bygg interiøret for å dekke dine spesifikke behov. Legg til hyller og kanskje en arbeidsbenk for nytteformål. Du vil kanskje ikke få det skittent etter alt ditt harde arbeid. Legg merke til hele interiøret med en nøytral farge.

Tips og advarsler

 • Legg til soldrevne lamper og automatiske drevne ventilatorer
 • Å legge til en lagringsplass på bakgården eller eiendommen kan gi litt ekstra ekstra plass. Den skråtliggende taklagringsskuren er en ideell og enkel å bygge design for selvbegynnerbyggere. Denne bygningsdesignen er beregnet til en 10-fots-12 fots gulvplan, bygget ved hjelp av standard 2-ved-4 trepinner, 3/4-tommers tykk vertikal riflet sidespor og en standard 2-til-6 fotstamme tak takstativ ramme for å tillate for et fint takoverheng.

  Andre artikkelen

  Underground Home Ideas
  DIY Logg Hjem
  Slik sammenligner du marmor og flisegulv
  Hvordan lage din Mobile Home Green
  Fordeler og ulemper ved en Cement Countertop
  Slik installerer du en glassfiber dusjbase
  Hvordan spare penger på en Glass Block Dusj Design
  Sikkerhet for Tørrmurstiler
  Epoxy Wood Repair
  Hvordan bygge en dekk veranda
  Hvordan å designe tilpassede skap
  Hvordan å forstå varmetap og gevinst
  Hvordan gjenbruke Cedar Fence Planks å bygge Adirondack Stoler
  Anatomi av en kjøkkenvask
  Hvordan installere selvklebende teppefliser
  Slik festes en Ledger til en Cinder Block Wall
  Slik legger du opp benkeplater
  Slik installerer du en dusjkabinett i ett stykke
  DIY Zinc Countertop
  Definer Brick Finer