Forslag til maling stuer

Forslag til maling stuer 

Bestem fargeskjema

Det første trinnet for å male stuen er å bestemme fargeskjemaet du ønsker å følge med. Du kan bestemme den perfekte nyansen ved å undersøke dine møbler, vinduer og andre dekorasjoner som finnes i stuen. Din valgte nyanse må samsvare eller utfylle fargen til de store møblene i rommet. Det er imidlertid tilrådelig å kjøpe en liten del av fargen du valgte og teste den på en liten del av veggen før du maler hele rommet.

Påvirkningen av farger

Farger har innvirkning på en ' sindstilstand, så det anbefales ofte å bruke lyse farger når man maler på stuer. Pastellfarger reflekterer lyset mer kraftig og gir et inntrykk av å ha mer plass. Også lyse farger øker ventilasjonen og har en tendens til å legge det ekstra liv til de levende rom.

Gjør inngangen interessant

Du kan gi din stue en flott ansiktsløftning ved å forbedre inngangen med en annen fargefarve. Du kan bruke en mørkere versjon av maling du vil bruke til andre vegger i Stuen. Du kan også gjøre det interessant ved å ha noen portretter, malerier, speilverk eller til og med ha noen landskap som er dekorert med små bonsai planter for å oppheve hele scenen. Du kan bruke enten en men ikke alle alternativene som er oppført. Ideelt være i ærefrykt når de går inn i inngang.

Veggmaleri Texturer

Det er mange moderne maleri teknikker som brukes til å skape en unik tekstur og design på veggene. Veggmaleri teknikker kan legge til mer raffinement, liv, varme og tekstur til stuen din - selv om det ser unikt ut. Noen av de maleriske effekter som du kan eksperimentere med, er de av fløyel eller matt finish, malerier, crinkle papirmaleri, Strie maleri, pergament strips teknikker, olje eller latex maleri, samt noen innovative penselstreker som kan skape tekstur som du trenger.

Fargevask

Fargevasking innebærer å blande en eller to myke farger for å gi en satinfinish på veggene. Dette er en flott teknikk for å gjøre stuen din ser glamorøs og klar samtidig. Noen andre veggmaleri teknikker som du kan bruke til stuen din, er sponging, combing, leathering samt faux murstein eller stein effekter.
Men noen ganger er enkelhet målet, og det kan også snakke volum. En stue, også kjent som et 'Lounge-rom' eller en 'stue', er en integrert del av privat eller hjemlig bolig. Det er et perfekt sted å slappe av, sitte, snakke og bytte ideer fritt med kjære, eller du kan bruke det som et felles sted å ønske gjester velkommen. Dette er et sted som brukes til underholdning, leke, lese og se på TV, og det er vanligvis det fremste rommet til et hus.

Andre artikkelen

Hvordan bygge på mye med en hjemmebygger
Hvordan lage et loft et rom
Bad Vanities på et budsjett
Hvordan legge laminat hardvedgulv
Baderom Remodel Ideer på et budsjett
Hvordan bli med Wood Trim med en Miter Box
Hvordan Prime Textured Wallboard
Hvordan lage en Solar Water Purifier
Hvordan Freecycle (Resirkulering)
Hvordan gjenopprette et vintage bad
Slik installerer du en dørpinne
Hvordan lage buet støping
Hvordan bygge dine egne trusser
Slik oppusser du et dusjbord
Door Jamb Trim Installasjonstips
Slik installerer du keramiske benkeplater
Hvordan passer Vinyl Gulv
Slik installerer du en keramisk flisegulv over vinyl
Sunrooms Made Easy
Hvordan lage en utendørs grill øya