Slik fjerner du Wallpaper Frugally

Slik fjerner du Wallpaper Frugally 

1.

Forbered arbeidsplassen din. Flytt alle møbler bort fra veggene og fjern alle veggdeksler. Drap en plastdampduk over møbler og gulvet for å unngå tidkrevende opprydding senere.

2.

Bestem om du jobber med gips eller gips. Gipsvegget vil ekko og høres hult når det tappes. Gips føles solid og kult og vil ikke ekko når den er tappet. For gips, bruk ekstra forsiktighet for alle påfølgende trinn, da det lett blir skadet.

3.

Skal tilbake tapet fra en kant i langsom, oppadgående diagonal bevegelse. Ikke skrell raskt, spesielt med gips. Hvis tapetet kommer løs, fortsett å peeling sakte og forsiktig til alt tapet er fjernet, og du er ferdig.

4.

Hvis tapetet ikke skreller lett, riper når du skreller det eller etterlater mye ristet rester, du trenger å påføre varmt vann. Matte tapetet med en svamp. Når du arbeider med gips, må du ikke bruke for mye vann, da gipsvegget er utsatt for vannskader.

5.

Vent 20 til 30 minutter for vannet å svekke limbindingen for gips . For gips, ikke la vannet suge i noe lengre tid. Bare fyll de områdene du kan skrape innen 15 minutter.

6. Bruk en kittkniv til å skrape tapetet. Med gips skrape forsiktig, men med gips kan du gjerne skrape eller gli på papiret så hardt som nødvendig.

Hvis alt annet feiler, leier du en tapetstøper. Å leie en dampbåt er et mer sparsomt alternativ enn å kjøpe en, med mindre du tar på et veldig stort prosjekt og vil bruke dampbåten i mer enn noen dager.

Tips og advarsler

 • Ulike typer bakgrunnsbilder krever forskjellige behandlinger. For ikke-porøse bakgrunnsbilder, bruk grovt sandpapir eller en sandblokk for å bære vekk på overflaten slik at vannet (eller dampen) kan trenge inn og bryte limene. < / li>
 • Bruk ekstrem forsiktighet ved bruk av tapestøvler. Dampen og kondensasjonen fra damperen kan dryppe på kokepannen og forårsake brannskader. Bruk verneutstyr som hansker og briller, samt langermede klær.
 • Fjern ditt eget tapet frugally for å spare penger. Du kan gjøre jobben selv, hold deg fra å måtte ansette en entreprenør. Unngå dyre kjemikalier og verktøy. Du trenger bare et par vanlige husholdningsverktøy og varmt vann for gjør-det-selv-sparsommelig tapetfjerning.

  Andre artikkelen

  Slik bruker du en multimaster Dremel til å fjerne grout
  Slik fjerner du Paint Fuzzies
  Slik legger du laminat på trapper
  Slik installerer du solpaneler og omformere
  Slik installerer du et klikk og lås laminatgulv
  Slik løser du Starburst i farget betong
  Klarbland betongfarger
  Den beste tiden å feste betong
  Slik måler du mengden betong som trengs for trinn
  Instruksjoner for bruk av Power Trowel
  Hvordan bygge land kjøkken benkeplater
  Slik installerer du en stormdør med skruer
  Slik konverterer jeg mitt hjem til solenergi
  Patio Overhang Step-by-Step Planer
  Stål vs Aluminium Gutters
  Hva er en enveis lagbolt?
  Installere innvendig dørstøping
  Definer Cupola
  Primitiv Kitchen Back Splash Ideas
  Slik legger du til rommets dimensjoner for å finne ut hele kvadratfilmen