Hvordan velge et tregulv

Hvordan velge et tregulv 

1.

Lær å bestemme hardheten til tre. Ifølge BuildDirect er tre holdbarhet bestemt av Janka Hardness Test. Dette innebærer å legge inn en stålkule i treet for å teste hårdheten. Jo dypere ballen går inn i skogen, jo mykere tre er. Dette er nyttig når du velger hardvedgulv fordi det vil fortelle deg hvordan treet kommer til å stå opp for denting og riper, samt hvor lett det vil være å spikre og kutte treet til gulvene dine.

2 .

Bestem holdbarhetsbehovene dine. Tregulv på en helhet er veldig holdbare; Holdbarheten varierer imidlertid avhengig av hvilken type tre du velger. For eksempel, hvis du planlegger å sette tregulv i et høyt trafikkområde som for eksempel en kontorsbygning, vil du sannsynligvis ha et veldig hardt tre som den brasilianske kirsebær, noe som er en av de vanskeligste artene.

3.

Velg et blikk eller en art. De forskjellige treslagene tilbyr forskjellige farger, og noen arter vil forandre farger når de blir eldre, mens andre arter forblir konsistente. For eksempel sier BuildDirect at den amerikanske kirsebæren er en rik kirsebærfarge som forverrer seg over tid som den alder. Hvit eik er en lysere farge med litt rosa i den, og den endrer ikke farge over tid.

4.

Bestem mellom prefabrikkerte og uferdige tre. Ifølge rabattgulv betyr prefabrikert tre at treet er ferdig på en fabrikk før det kommer til ditt hjem eller bedrift for installasjon. Uferdig tre er ikke ferdig på en fabrikk; heller, det må være ferdig etter at den er installert. En ting å huske på er at med uferdig tre, kan det hende du må leie noen til å installere den og fullføre den for deg, da noen av finishene kan være giftige, og bare fagfolk skal håndtere dem.

h4> Tips og advarsler

 • Forhåndstilt tre er et godt alternativ hvis du planlegger å installere tregulvene selv.
 • Uendret tre er best når du må være mer spesifikt om å matche overflaten til en eksisterende gulv som uferdig tre vil ha mange flere farge- og teksturalternativer enn en fabrikk ferdig ferdig tre.
 • Det er mange fordeler med å installere tregulv i ditt hjem eller bedrift. Tregulv kan legge til følelsen av kraft og eleganse, eller de kan se koselige og innbydende. I tillegg er de enkle å rengjøre, kan øke verdien av eiendommen din, og kutte ned på allergener som ellers ville være fanget i teppet.

  Andre artikkelen

  Hvordan kutte en sirkel i flis
  Slik rengjør du en betongmaskin
  Hvordan installere tregulv med baseboard på plass
  Slik måler du graden for en paverterrasse
  Slik fliser du en dusj fra grunnen av
  Slik setter du to dimmerbrytere i samme boks
  Hvordan å figurere Square Footage for helvetesild
  Slik installerer du en amerikansk standard badekar
  Slik vent et vaskerom
  Slik beregner du kubiske føtter på en loft
  Slik installerer du laminert gulv gjennom en døråpning
  Hvordan lage en hengende Entertaintment Hylle
  Kan du Epoxy Cultured Marble?
  Slik installerer du en vask i en ny benkeplate
  Gulvstøping ideer
  Hvordan EZ Betong, Cement Block og Brick Laying ved hjelp av Mortar Joint Spacers
  Hvordan finne erstatning keramiske fliser
  Slik installerer du ditt eget tregulv
  Slik installerer du en glassfiber dusj og badekar omgir
  Hva er fordelene med kobbervasker?