Hvordan bygge en stiftelse for en lagringsstasjon

Hvordan bygge en stiftelse for en lagringsstasjon 

1.

Bruk målingen for størrelsen på skjulet du bygger, merk de nøyaktige målingene på stedet ved hjelp av entreprenørens markeringsmaling på bakken.

2.

Klipp ut området til ca seks inches i dybden. Sørg for at utgravningsområdet er jevnt og nivå på en seks tommers dybde på tvers av, fra side til side.

3.

Gå rundt kantene og grave ut en åtte-tommers grøft, dette vil danne bunnteksten for ytterveggstøtten. Legg det indre av grøften om 45 grader, slik at bunnteksten er grovt ca 18 inches øverst.

Begynn i ett hjørne, installer et 2x8 brett ned hver grøft. Monter 2x8 på plass med en 2x4-innsats. brukes som skjema for å forme betongen til den setter. Kontroller at toppen av brettet er omtrent fire tommer over bakken. Bruk tømmerfirkanten, sørg for at hjørnet er helt firkantet. Juster brettet og staven etter behov for å kvadrat det opp.

5.

Linj den endelige veggene i grøften med 2x8 brettrammer og hold dem på plass med 2x4 innsatsene i hvert hjørne, omtrent omtrent en 4 meter mellomliggende. Sørg for at toppen av hvert brett er fire tommer rundt bakken.

6.

Bruk linjenivået til å sørge for at de fire hjørnene og motstående hjørner er jevne og firkantede. Gjør justeringer, etter behov, for å firkantet dem.

7. Legg 1/2 tommers rebar i grøften rundt hver side og la trådnettet tilfeldig i midten, for å forsterke betongen som den helles og som den kurmer.

Tips og advarsler

 • Hvis du bor i et område der platen skal være under frostlinjen anbefales det å legge ytterligere fire tommer av grusgrunnen før sementet helles for å gi ekstra støtte.
 • Sørg for å følge byggekodene og få de nødvendige tillatelsene som kreves for ditt lokale område.
 • Å legge ut planene for ditt nye skur kan virke utfordrende, men med riktig planlegging og materiale vil du være på rett spor raskt. Ved å bruke et konkret grunnlag for deg, vil skur legge til mange år med liv og stabilitet i strukturen, og du vil Du trenger ikke å bekymre deg for reparasjoner så ofte som du ville med et trefunn. Å vite hvordan du bygger et grunnlag for en lagringsstasjon er det første trinnet. Vær imidlertid oppmerksom på at dette er et fast fundament, så planlegg og velg posisjonen din nøye Endelig, sørg for å følge byggekoder som gjelder for ditt lokale område.

  Andre artikkelen

  Den beste måten å sette opp en Inline Fan
  Slik legger du en vinyl kjøkkengulv
  Hvordan bruker du en tellerbit?
  Hjemmelaget Gulvfliser
  Slik legger du til Double Wallboard
  Hvordan å ordentlig isolere kjellervegger
  Hvordan Lim Tile
  Akryl Vs. Marmor dusjkabinett
  Kan jeg bruke en PVC-kulventil i en avfallslinje?
  Slik Tile Soap Dish
  Hvordan lage et grønt hjem
  DIY Storage Building Plans
  Hvordan bygge en flisheart til en peis
  Trekonstruksjoner mot metallstrukturer
  Slik monterer du elementer på Stucco House
  DIY: Bytting av et gulvavløp
  Hvordan kan du identifisere forskjellige tretyper?
  Hvordan Mud Drywall Corners
  Slik bytter du en dusjenhet
  Ulempene ved Precast Betong Trapper