Hvordan å fullføre uferdige tregulv

Hvordan å fullføre uferdige tregulv 

1.

Legg trommesanderen med 80-grit sandpapir. Sand gulvet ved å løpe trommesanderen frem og tilbake i en 45 grader vinkel fra gulvbrettets retning, for å male kantene på brettene selv med hverandre. Gjør hele gulvet.

2.

Sett sanderen på nytt med 120 grit sandpapir og sand det i gulvbrettets retning for å glatte ut overflaten. Rengjør støvet grundig.

3.

Start med ett hjørne, børst på treflaten din, og dekker fire eller fem kvadratmeter. La flekken sitte på treet i et øyeblikk, og tørk opp overflødig flekk med bomullsklær. Gjenta seksjonen etter seksjon til gulvet er helt flekket. La det tørke over natten.

Hell en linje med gulvglans over gulvbrettene nær en vegg, slik at linjen blir så lang som glansapplikatoren er bred. Bruk applikatoren til sakte å trekke glansen over gulvet, unngå å lage bobler. Gjenta og fortsett å hælde og trekke til hele gulvet er glanset. La det tørke over natten.

5. Bruk et 220-grit sandpapir for lett å sand hele gulvet for hånden. Sand det bare nok til å ta glansen av glansen. Gjenta et annet glanslag på samme måte som det første. La det tørke, sand det, og påfør et tredje lag. La det tørke helt før du bruker gulvet.

Tips og advarsler

 • Bruk en partikkelmaske når du slår gulvet. Bruk gummihansker når du smiler.
 • Enten du nettopp har lagt et nytt tregulv, eller du har en som er ti år gammel og aldri ble ferdig, bør du sand, flekk og forsegle den så snart som mulig for å beskytte den mot fukt og skade. Siden gulvet er uferdig, trenger du ikke å bekymre deg for å strippe av en toppfarge av glans og flekk, men det er fortsatt en rotete, vanskelig jobb. Forvent at det tar fire eller fem dager, på grunn av tørketiden på flekken og glansen. Pass på at resten av huset er forseglet fra støv og røyk.

  Andre artikkelen

  Hvordan Stucco Over Cinder Block
  Slik installerer du flis på et treflate
  Hvordan bruker jeg en stige på trapper?
  Slik legger du laminatgulv rundt en øy
  Fakta om Gas Fire Logs
  Slik beregner du fra tommer til firkantede føtter
  Fordeler med en romersk bue
  Hvordan Stucco Over En Brick Peis
  Slik finner du penner gjennom utvendig sidespor
  Slik børste du male en ståldør
  Hvordan lage gulv for overlappende linoleum
  Hvordan velge en plan for et nytt hus
  Hvordan finne gode handelsmenn i en ny by
  Slik isolerer du en ferdig garasje
  Hvordan henge en bakgrunnsbilde etter maling
  Gjør det selv Timber Frame
  Hvordan sette sammen en rullestol rampe
  Hvordan installere Wood Replacement Windows
  Tregulv Installasjonsmetoder
  Ulike typer nøkkelvegger