Slik isolerer du betong kjellervegger

Slik isolerer du betong kjellervegger 

Linj veggen

1.

Kontroller veggene for eventuelle lekkasjer eller sprekker. Vent til etter et regn og inspiser hver vegg som du vil være isolerende for tegn på fuktighet. Hvis fuktighet kommer inn, lukk hele veggen med sementforsegler, som skal påføres i tynne lag ved hjelp av en malingsrulle.

2.

Fest polystyrenisoleringskort direkte mot veggen med Styrofoam spray lim når sementforseglingsmiddelet har tørket. Sprøyt bare veggen i et lett applikasjon og trykk på bordet på plass og hold det i tretti til seksti sekunder mens sprøyten tørker.

3.

Tape alle stedene hvor polystyren isolasjonstavler møtes. Sørg for at alle sprekker er dekket for å hindre fuktighet og kulde fra å lekke gjennom platene.

Ramme veggen

1.

Mål veggens lengde og kutte en 2-ved-4 lengden på rommet for en toppplate. Skru toppplaten inn i takflushen mot polystyrenisoleringskortene ved hjelp av en drill og tre-tommers betongskruer.

2.

Klipp ytterligere to planker med samme lengde for å fungere som andre topplate og veggplaten. Klem de to brettene sammen og merk begge brettene på 1 1/2-tommer. Dette vil være kanten av den første 2-av-4. Mål 16 tommer over fra første linje og merk begge brettene. Mål så 1 1/2 tommer fra den linjen og merk igjen. Fortsett denne prosessen med å merke brettene med intervaller på 16 tommer og 1 1/2 tommer hele veien over bordet. Dette vil gi deg plasseringen av hver veggstøtte.

3.

Klipp veggstengene i størrelse. Mål høyden på veggen mellom toppplaten som allerede er festet til taket og gulvet. Veggstikkene vil være denne høyden minus 3 tommer for den andre topplaten og basisplaten og ytterligere 2 tommer for et lag komposittdekk. Til slutt vil studene dine ha samme høyde som kjellerens høyde fra gulv til tak, minus 6 1/2 tommer.

Fest pinnene til den andre topplaten og basisplaten ved å legge toppplaten og basisplaten på gulvet mot hverandre og plasser pinnene mellom dem slik at de passer opp med merkene du har laget . Hver stud kan festes ved hjelp av to 3-tommers, eller 10 d, pennespiker.

4.

Skru et stykke komposittdekk til gulvet direkte mot polystyrenisoleringskortene og under toppplaten med betongskruer. Komposittdekket vil holde fuktighet fra å trekke opp i treet, noe som forhindrer mugg i rammen og isolasjonen.

5.

Løft rammen mot veggen slik at den er kantet opp under den opprinnelige topplaten, over komposittdekk og flush mot polystyrenisolasjonsplater. Skru den andre toppplaten til toppplaten som allerede er festet til taket og skru grunnplaten inn i komposittdekket.

Isoler veggen

1.

p> Fyll hullene i trerammen mellom tappene med isolasjon. Velg enten standard glassfiberisolasjon eller sprøyteskumisolasjon.

2.

Monter glassfiberisolasjon ved å plassere isolasjonen i rammens åpninger. Stift isolasjonen til trerammen med en stiftpistol for å holde den på plass.

3.

Hvis du bruker skumisolering, spray skumisoleringen til de åpne stedene i rammen. Skummet vil ekspandere og holde seg selv uten behov for ekstra lim.

Hvis du ønsker å holde hjemme varmere og tørrere, er det et godt sted å isolere betongmurene i kjelleren. Isolerende betongvegger kan være en spesiell utfordring skjønt, siden kjellerveggene er notorisk fuktige og kalde, noe som gjør dem moden til utvikling av mugg. Ved å bruke riktig kombinasjon av materialer på kjellerens vegger kan du forhindre muggdannelse og holde den kalde luften ut.

Andre artikkelen

Hvordan kutte .125 Aluminium
Porch Post Styles
Er Alder en Hard Wood?
Kan du bygge kanaler fra stiv skumplater?
Typer av flisunderlag
Hjemmelaget fettpistol
Garage og rom tilleggs ideer
Den beste gulvbelegg for utendørs verandaer
Hva trenger jeg å lage kjøkkenskap?
Slik fjerner du flis fra kjelleren
Slik fliser over en flis peis
Guttering Informasjon
Hvordan gjenopprette Hand Hewn Log Homes
Ridge Vents Vs. Gable Ventiler
Tips om Professional-Looking Baseboard Installasjon
Slik installerer du et Toto Toalett på et flisegulv
Slik installerer du Cove Tile
Keramisk flis Vs. Granitt
Hvordan å reglaze støpejern porselen tubs
Hvordan plassere New Wall Tile Over Old Tile